Közlekedés biztonsági nap Marcalgergelyin


2019-08-07 09:04:04  | cikk:  | 


Közlekedés biztonsági nap Marcalgergelyin főképe
A pápai rendőrök a településen táborozó növendékeknek tartottak előadást a közlekedés alapvető szabályairól.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a helyi önkormányzat által szervezett nyári táborban tartott közlekedésbiztonsági foglalkozást 2019. augusztus 6- án délelőtt Marcalgergelyin. A program során a gyerekek a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályairól hallhattak előadást, majd egy mágneses oktató tábla segítségével a rendőr bemutatta a kerékpár kötelező tartozékainak helyes használatát. Az előadás során kitért a biciklizéskor ajánlott védőfelszerelések használatára és fontosságára is. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársa elmondta továbbá, hogy a kerékpáros sisak nem kötelező, de viselése ajánlott, hiszen az védi viselője fejét egy esetleges baleset, illetve ütközés bekövetkezésekor. Hangsúlyozta azt is, hogy a megfelelő védelem érdekében figyelmet kell fordítani a fejvédő helyes beállítására és rögzítésére.

Az elsajátított ismereteket később önállóan mutathatták be a táblán a táborozók, a feladatokat jól végrehajtók kisebb ajándékokat kaptak és minden érdeklődő beülhetett a rendőrautóba.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 16:33:57

Rendőrkézre került a motortolvaj


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 38 éves karcagi férfival szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai...

2020-05-02 17:16:27

A rendőrök elfogták a gyógyszertári tolvajt


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 13:33:30

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították