Világbajnokságra készül Gelencsér Róbert


2019-08-12 16:17:40  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Magyar Szervátültetettek Szövetsége  | 


Világbajnokságra készül Gelencsér Róbert főképe
Augusztus 17-24. között Angliában rendezik meg a szervátültetettek nyári világjátékát, ahol ismét rajthoz áll Gelencsér Róbert szervátültetett pápai sportoló.

Newcastle-ben 22. alkalommal rendezik meg a világeseményt, melyen 55-60 ország 2237 versenyzője vesz részt, köztük 54 magyar transzplantált sportolóval. A versenyzők 16 sportágban indulhatnak, a magyar csapat röplabdában, úszásban, asztaliteniszben, teniszben, petanqueban, dartsban, kerékpározásban, tollaslabdában, bowlingban, atlétikában és virtuális triatlon számokban lesz érdekelt. Az országos kvalifikációs versenyeken elért jó eredményeknek köszönhetően atlétikában Gelencsér Róbert is bekerült a magyar válogatott keretbe, aki a 4x100 méteres és a 4x400 méteres váltóban valamint 100, 200 méteres síkfutásban, távolugrásban és súlylökésben igyekszik minél jobb helyezést elérni.

- Szeretnék az előző versenyekhez hasonlóan sikeresen szerepelni - mondta az elutazás előtt a pápai atléta. - A felkészülésem jól sikerült, szerencsére sérülés nem hátráltatott. A 40-49 év közötti korcsoportban kezdem elérni a felső korhatárt, így egyre nehezebb a fiatalabbakkal felvenni a versenyt, de bízom benne, hogy sikerül éremmel, érmekkel hazautaznom. Szeretném megköszönni dr. Áldozó Tamás segítségét, aki a polgármesteri keretből biztosította a részvételhez, utazáshoz szükséges összeg nagy részét, az ő támogatása nélkül nem tudtam volna képviselni városunkat és az országot.

A magyar küldöttség és Gelencsér Róbert szerepléséről természetesen beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-01-26 14:57:42

Hetet lőtt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat