Rendszámot cserélt, de lebukott...


2019-08-12 20:26:13  | cikk:  | 


Egyedi azonosítójellel visszaélés miatt indult nyomozás egy 32 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A Pápai Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult egy 32 éves helyi lakos ellen, akit 2019. június 9-én kora délután Budaörsön vontak intézkedés alá a rendőrök. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyében szereplő és a járművön található alvázszám nem egyezik meg egymással. A férfit a helyszínen elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

A pápai lakos a nyomozó kérdésére elmondta, hogy a régi autóját összetörte, annak motorja nem indult be, ezért külföldön vásárolt egy ugyan olyan színű és típusú gépkocsit, mint amilyen a törött autója volt. A vásárolt autót szétszedte és a két autóból épített egy újat, majd azzal közlekedett.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-24 09:13:49

Nyári tábor a megelőzés jegyében


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 08:18:02

50 helyett 116


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 15:46:55

Zebrán ütötte el autójával a gyalogost a nő, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 38 éves karcagi férfival szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai...

2020-05-02 17:16:27

A rendőrök elfogták a gyógyszertári tolvajt