Máris elköszönt a Perutz védője


2019-08-13 14:13:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Máris elköszönt a Perutz védője főképe
Miután nyáron rábólintott a Perutz ajánlatára és végigcsinálta a komplett felkészülést, elköszönt a Perutz FC-től Domján Roland.

Sem a Balatonlelle, sem a Veszprém ellen nem lépett pályára az átigazolási időszakban az újonc Veszprémtől érkezett 29 esztendős védő, aki ezt megelőzően a megyei pontvadászatban, az NB III-ban és az NB II-ben 90 alkalommal lépett pályára pápai mezben, melyeken összesen hat gólt jegyzett.

- A Balatonlelle ellen Roland ott volt a keretben, pályára nem lépett, a következő héten a Veszprém elleni meccsre készülve a játékos jelezte a stáb felé, hogy a több játéklehetőség reményében szeretne visszatérni Veszprémbe - tájékoztatott Glatz Lajos ügyvezető. - A megyei riválissal és a labdarúgóval ápolt jó viszony miatt akceptáltuk kérését és nem gördítettünk akadályt a távozása elé, sok sikert kívánunk neki régi-új klubjában.

A Perutz FC hétvégén a tabellát 100 százalékos teljesítménnyel, 10-0-s gólkülönbséggel vezető Érdhez utazik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 18:25:17

Szeniorok tornája