Új megbízott vezető a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség élén


2019-08-15 18:48:46  | cikk: Babos Petra  | 


Új megbízott vezető a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség élén főképe
Kovács Ottó tűzoltó alezredes július 1-je óta az új megbízott vezetője a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltségnek. Kovács Ottó 2008-ban került a pápai tűzoltóságra, akkor vonulós tűzoltóként. Két és fél év után a Veszprémi Hivatásos Tűzoltóság Parancsnokság megelőzési osztályára került, ott szintén két és fél évig teljesített szolgálatot, majd 2012-ben került vissza Pápára, akkor iparbiztonsági felügyelői beosztást töltött be.
-Jóleső érzés számomra, hogy a feletteseim úgy gondolták, hogy én lehetnék a kirendeltség vezetője - hangsúlyozta a tűzoltó alezredes.
-Az én feladataim nagymértékben megváltoztak. Az iparbiztonsági feladatkörömön kívül a kollégákkal kell foglalkoznom, lettek beosztottjaim, akik eddig nem voltak, eddig csak a szakmai felügyeletem alá tartoztak. A teljes spektruma a hatósági munkától kezdve a polgári védelmen keresztül a tűzoltóság feladatain át minden hozzám tartozik - tudtuk meg Kovács Ottótól, aki hozzátette, ahhoz, hogy vezető kinevezést kapjon, teljesítenie kell egy öthetes mestervezető képző felkészítő tréninget, s a felettesei ezután fogják kirendeltség vezetőnek kinevezni, ami előreláthatóan jövő év elején várható.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-13 20:53:38

Pápai Ökumenikus Missziói Nap


ajánlott cikk főképe

2019-09-13 22:10:58

Hangulatos jazz-est az Óteraszon


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 15:53:46

A Park utcai járdafelújítást összegezték


ajánlott cikk főképe

2019-11-07 17:54:32

Névadójukra emlékeztek az erkelesek


PÁPA időjárás