Veretlenek csatája


2019-08-16 10:55:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Veretlenek csatája főképe
A bajnoki cím egyik legfőbb várományosához, az Érdhez utazik az NB III-as labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában a Perutz FC.

Két, merőben ellentétes bajnokit játszott idén a Perutz, míg a Balatonlelle ellen ellentmondást nem tűrő, jó játékkal zsebelték be a győzelmet, addig hazai pályán a Veszprém ellen elmaradt a remélt folytatás, csak nagy nehézségek árán sikerült otthon tartani a három pontot.

- Nem sokat beszéltünk a legutóbbi találkozóról, kivételesen nem is videóztunk - mondta Lengyel Ferenc. - Én persze megnéztem a teljes meccset és arra a megállapításra jutottam, hogy nem játszottunk annyira rosszul, mint amit a lefújás után gondoltam. Annyi történt, hogy abba a folyamatba, amit hosszú távra elterveztünk nem illettek bele a Veszprém ellen látottak, de legalább nyertünk, hétfőtől már csak előre tekintettünk.

Mint megírtuk, az elmúlt héten a nyáron érkezett védő, Domján Roland távozását kérte, a játékos visszatért Veszprémbe.

- Emberileg sajnálom, hogy Roland a távozás mellett döntött, egy halk szavú, rendes srácot ismertem meg benne. Szakmailag viszont örülök, hogy elment, hiszen aki az első meccs után feladja és nem veszi fel a kesztyűt mert nem került be a kezdőbe, az nem tud a csapat hasznára lenni. Sok sikert kívánok neki a folytatásban.

Az Érd kettőből két győzelemmel, tíz lőtt és kapott gól nélkül vezeti a csoportot, a Hévíznek hét, a Sárvárnak három alkalommal köszöntek be. Limperger Zsolt tanítványai évek óta kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, minden szezonban ott vannak a dobogón, legutóbb az FC Ajka mögött a második helyen végeztek.

- Az Érd ellen ezidáig sok keresnivalónk nem volt, az elmúlt két szezonban négy meccsen mindössze egy pontot sikerült szereznünk ellenük - emlékeztetett a pápai tréner. - Összeszokott, régóta együtt játszó csapatról beszélünk, abszolút bajnokesélyesnek tartom őket, viszont egyáltalán nem vagyunk megijedve, ők is csak annyian lesznek a pályán, mint mi. Bízom benne, hogy eredményesek leszünk és legalább egy pontot el tudunk hozni Pest megyéből. A stílusunkon, felfogásunkon nem fogunk változtatni, hogy ez mire lesz elég, meglátjuk.

A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik az Érdi Sporttelepen.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 08:42:35

Perutz ankét


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC