Darts: Hazai és határon túli sikerek


2019-08-16 20:08:32  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Holdkő Darts Klub  | 


Darts: Hazai és határon túli sikerek főképe
22 fő vett részt a Holdkő Darts Club ligaversenyének nyolcadik fordulóján, melyen sümegi siker született, összetettben pedig a pápai Tunner Gábor vette át a vezetést.

A ligasorozat nyolcadik játéknapja magas színvonalú mérkőzéseket hozott, hiszen több hibátlan kört is dobtak a résztvevők és magas kiszállókban sem volt hiány. A pápai, Pápa környéki, celldömölki, sümegi játékosok mellett egy Pápán nyaraló holland játékos is megjelent a versenyen, aki megnyerte csoportját, majd a legjobb 16 között búcsúzott.

- Ismét egy hangulatos, jó színvonalú fordulón vagyunk túl - mondta Szalai Richárd, a klub vezetője. - A versenyen ismét nem volt hiány 180-as dobásokban, méghozzá összesen 11 darab 180-at és egy 171-et dobtak a srácok. Kiemelendő Kovács Róbert hat 180-as dobása az este folyamán, ebből hármat a döntőben dobott, megsüvegelendő teljesítmény a részéről. Három 100 feletti kiszállót is láthattunk, ebből a legnagyobbat, 157-et a későbbi győztes Torda Tibor dobta, méghozzá a döntőben kiélezett csatában.

Szalai Richárd hozzátette, nemcsak Pápán és környékén, hanem határainkon túl is dobóvonal mögé állnak a DC képviselői, a Csallóközben például nemrég nem várt sikernek örülhettek.

- Dunaszerdahelyen vettünk részt a Cornisland Darts Club szervezésében megrendezett open versenyükön. 55 fő részvételével, nagyon szívélyes vendéglátással egy remek tornát szerveztek a helyiek. A versenyt Takács Gábor nyerte, aki a döntőben a mi játékosunkkal mérkőzött meg. Tunner Gábor az egész versenyen jól teljesített, igaz a fináléban nem tudta megszorítani a Prince of Darts DSE válogatott sportolóját, de így is óriási gratulációt érdemel.

A ligasorozat következő fordulóját ősszel rendezik, akit pedig érdekel a sportág, akár Facebookon, akár az augusztus 30-ai közgyűlésen fel tudja venni a vezetőséggel a kapcsolatot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-28 10:00:48

Veretlenek sakkozóink


ajánlott cikk főképe

2019-11-11 10:17:21

Első idegenbeli sikerét aratta a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2019-11-02 14:41:24

Legyőzte a listavezetőt a Concordia Motax KC Pápa


PÁPA időjárás