Éremátadó Nyárádon


2019-08-18 12:15:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Éremátadó Nyárádon főképe
A Veszprém megyei női labdarúgó pontvadászatban a PELC-Nyárád II. együttese bajnoki címet szerzett, a játékosok jól megérdemelt érmeiket a falunappal, búcsúval egybekötött Bitva-menti Kulturális Találkozón vehették át.

Hét győzelemmel, egy döntetlennel, vereség nélkül, fölényesen nyerték a kiírást a lányok, akik 36 gólt lőttek és mindössze egyet kaptak az évad során. Az aranyérmeket és a bajnoknak járó trófeát dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át a Közösségi Ház udvarán.

- A hölgyek idén is kitettek magukért, minden dicséretet megérdemelnek - fogalmazott a képviselő. - Egy igazi összetartó közösségről beszélhetünk, volt szerencsém részt venni velük egy közös disznóvágáson, ahol szintén nagyon jó volt a hangulat. Kívánom, hogy a csapat tagjainak még sok hasonló sikerben legyen része és a későbbiekben is életük szerves részét képezze a sport, annak minden jótékony hatásával.

Pajak Károly, a község polgármestere visszatekintésében azt mondta, a siker egyik kulcsa az volt, hogy egy összetartó gárdáról van szó, a játékosok nemcsak a pályán, hanem azon kívül is megtalálják a közös hangot egymással.

- A számok önmagukért beszélnek, 36 rúgott gólunkra csak egy válasz érkezett, mindössze két pontot veszítettünk a szezon során. A lányok évről-évre ügyesebbek, a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál kiváló szakmai munka folyik, sok tehetséges játékost nevel ki a klub, akik itt a megyei bajnokságban bontogathatják szárnyaikat. Úgy gondolom, a következő szezonban nehezebb dolgunk lesz, ősztől például a Veszprém is ott lesz a mezőnyben, de szeretnénk megvédeni címünket.

A polgármester hozzátette, a pápai és nyárádi hölgyek miután harmadik helyen végeztek a Zánka Kupán, bejutottak a Socca Bajnokok Ligája kvalifikációs nagydöntőjébe. Maglódon a csapat az igen értékes második helyet szerezte meg, emellett elhozták a legjobb kapusnak és a gólkirálynőnek járó különdíjat is.

- Sajnáljuk, hogy nem sikerült kijutnunk Mariborba, ahol a Bajnokok Ligáját rendezik, de az ezüst is nagyon szépen csillog számunkra. Egyre népszerűbb az 5+1-es labdarúgás, nagyon sok csapat adta le nevezését, a lányok ügyesek voltak, egyedül a magyar bajnok játékosok alkotta She Is Only 15 csapat előzött meg minket. Nagyon sok tornán indultunk az év folyamán, a terv az, hogy ezt a tendenciát jövőre is folytatjuk, hiszen a lányok szeretnek focizni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-01-24 14:25:37

Túl a 60-on is a triatlon szerelmese - Burján Ernőné Zsuzsa példát mutat a fiataloknak


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC