4 nap a biztonságos közlekedésért


2010-06-08 12:15:50  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


4 nap a biztonságos közlekedésért főképe
Biztonságosan közlekedni egy életúton – ez a mottója annak az országos programnak, melyet már harmadik alkalommal hoz Pápára a Magyar Autóklub. Mától a gyerekeket közlekedésbiztonsági akadályversenyek, izgalmas bemutatók, oktatóprogramok, a felnőtteket pedig borulás-szimulátor illetve a KRESZ-módosításokról szóló előadások várják a Sportcsarnok előtti parkolóban. A gyalogos és kerékpáros közlekedés fontos szabályainak, fizikai törvényszerűségeinek ismertetésével, filmvetítéssel egybekötött program június 11-ig várja az érdeklődőket, reggel 8-tól este 18 óráig.
A program megnyitóján részt vett Venczel Csaba önkormányzati képviselő, aki köszöntőjében azt hangsúlyozta, legjobbkor érkezett Pápára a rendezvény, hiszen hamarosan komoly változások lépnek életbe a város közlekedésében. Az alkalmon Rádi Róbert művelődési osztályvezető csatlakozva az előtte szólóhoz arra hívta fel a diákok figyelmét, hogy a nyári szünetben is körültekintően közlekedjenek, annak ellenére, hogy a nyár a játék és a szabadság időszaka. A Művelődési Osztály vezetője üdvözölte a Magyar Autóklub által elindított programsorozatot. Mivel a város kiemelten foglalkozik a balesetmentes közlekedéssel, ezért nagy örömmel ad helyet a rendezvénynek.
A program megnyitóján dr. Farkas Károly, a Magyar Autóklub regionális elnöke kiemelte, 2006 óta járják speciális oktatóegységgel az országot. Céljuk, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban elsajátítsák a biztonságos közlekedés alapvetéseit.
A rendezvényre szinte minden pápai általános iskola kilátogat. A program ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-21 16:37:19

Kiszebáb égetéssel elűzték a telet a Vajda Márta iskolában


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 19:13:07

A holokauszt pápai áldozataira emlékeztek a zsinagógában


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:20:57

Nyugodt hétvége áll mögöttünk


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:39:39

Dr. Kovács Zoltán mindenkit óvatosságra intett