Holnaptól változik a kerékpáros közlekedési rend a Győri úton


2019-08-20 16:32:58  | cikk: HuHa  | 


Holnaptól változik a kerékpáros közlekedési rend a Győri úton főképe
A kivitelező augusztus 21-én szerdán megkezdi a Győri úti kerékpárút felújításának előkészületeit, emiatt a kerékpáros és gyalogos forgalom elterelésére, korlátozására kell számítani a Téglagyári úti kereszteződéstől kifelé - tájékoztatta hírportálunkat a városfejlesztési osztály. Mint ismeretes, a Fenntartható közlekedésfejlesztés Pápán című európai uniós projekt részeként valóüsul meg a beruházás, újjáépítik a Győri úti kerékpárutat és körforgalmat alakítanak ki Győri-Téglagyári-Várkert-Szent István úti csomópontban.
A kivitelező és a polgármesteri hivatal szakemberei minden közlekedőtől fokozott odafigyelést és a szokásosnál is nagyobb körültekintést kér a munkálatok idejére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-04 13:40:47

Pénz7 a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 14:49:23

Elkezdődött a 2020-as rendhagyó érettségi vizsgaidőszak


ajánlott cikk főképe

2020-04-24 09:25:12

Mától a negyven év felettiek kapnak textil szájmaszkot


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 17:13:44

Pálosan szép az élet! - Pálos rendtörténeti vándorkiállítás a Fő utcán