Ittasan közlekedett, kétszer is elfogták


2019-08-21 15:07:42  | cikk:  | 


A pápai járőrök egy éjszaka alatt kétszer állítottak elő egy 35 éves rábapatyi lakost, aki engedély nélkül, ittasan vezetett.

Az eljárás adatai szerint a járőrök 2019. augusztus 19-én 23 óra 40 perckor ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő férfit Pápa külterületén, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az igazoltatás során a sofőr úgy nyilatkozott a rendőröknek, hogy nincs nála semmilyen fényképes irat, majd más személy adatait diktálta be. A rendőrök az intézkedés során megállapították valódi adatait, továbbá azt, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra mintavétel céljából, majd szabadon bocsátották.

A rábapatyi lakos az éjszaka folyamán, a mintavételt követően újra volán mögé ült, majd 2019. augusztus 20-án 01 óra 45 perckor újra igazoltatták a járőrök. A férfit ismételten előállították a helyi rendőrkapitányságra mintavételre, mivel a szonda pozitív értéket mutatott.

Ellene ittas járművezetés vétsége, valamint több szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-08 15:50:36

Fokozott ellenőrzés Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 13:38:09

Az internet veszélyeiről Mezőlakon


Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.
Az eljárás adatai alapján 2020. január 25-én este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán az egyik áruház parkolójában két fiatal között verekedés történt. A helyszínen a sértett elmondta a körzeti megbízottaknak,...

2020-01-27 15:23:32

Parkolóban verekedett Pápán


Négy hatóság is körözte a 21 éves pápai férfit.

A járőrök 2020. január 20-án délelőtt Pápa belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri és a Pápai Rendőrkapitányság, valamint a Veszprémi és a...

2020-01-22 10:50:22

Több elfogatóparancs volt ellene érvényben