Páros teniszverseny


2019-08-21 17:47:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Páros teniszverseny főképe
A sportbaráti kapcsolatok ápolása és a versenyzési lehetőség biztosítása céljából harmadik alkalommal rendezték meg a Kiss Festék tenisz kupát. A megmérettetésen 12 páros, tehát összesen 24 városi és környékbeli teniszbarát vett részt, a mérkőzések közben pedig ízletes pörkölt készült és a baráti beszélgetések sem maradtak el.

- A főágon és a vigaszágon is izgalmas meccseket játszottak a játékosok - mesélte Pődör Róbert, szervező. - Szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, így összességében egy családias hangulatú, sikeres versenyt tudhatunk magunk mögött. Főágon a Kelemen Attila - Tóth Márton páros győzelmével ért véget a torna, míg a vigaszágon Török Lajos és Herk Csaba örülhetett a végső sikernek. Három évvel ezelőtt azzal a céllal szerveztük meg a kupát, hogy az amatőr és igazolt versenyzőknek sportolási lehetőséget biztosítsunk és összefogjuk a pápai tenisz-társadalmat, az elmúlt két alkalmon és a ma látottak alapján elmondhatom, hogy ezen törekvéseinket siker koronázta. Jövőre folytatjuk a versenyt, ahol az első két évhez hasonlóan sorsolni fogjuk a párokat, így a szerencsének még nagyobb szerepe lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság