A veretlen és a nyeretlen csatája


2019-08-23 12:55:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: erdivse.hu  | 


A veretlen és a nyeretlen csatája főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában a nyeretlen Sárvár ellen őrizné meg hazai veretlenségét a Perutz FC.

Talán még a legoptimistább szurkolók sem gondolták volna, hogy három fordulót követően két győzelemmel és egy döntetlennel a tabella második helyén áll majd a nyáron átalakult Perutz FC. A helyzet pedig ez, hiszen a Balatonlelle és a Veszprém legyőzése után a bajnokesélyes Érd otthonában is sikerült pontot szerezni.

- Igazi közösségépítő egy pont volt - emlékezett a harmadik fordulóra Lengyel Ferenc - Készültünk az Érd elleni meccsre, a jó eredmény érdekében változtattunk a felálláson és a taktikán is, amivel megleptük ellenfelünket. Talán még nagyobb bravúrt is elérhettünk volna, ha 0-1 után sikerül kihúznunk a szünetig kapott gól nélkül, a hosszabbításban sajnos büntetőből egyenlítettek a hazaiak. A második félidőben akadtak nehézségeink, de összességében szerintem reális eredmény született.

A pápai szakvezető elmondta, a hét nagyon jó hangulatban telt, a játékosok rendkívül motiváltak, olyannyira, hogy sokszor vissza is kellett fogni őket az edzéseken.

- Az elmúlt forduló megmutatta, hogy nemcsak 11 labdarúgóra, hanem a keret összes tagjára számíthatok. A jó eredményeink nemcsak engem, hanem a csapatot is feldobták, önbizalommal telve, ugyanakkor kellő óvatossággal készülünk a Sárvár ellen.

Az érdi siker után ismét hazai pályán szerepel a csapat, a szomszédvár Sárvár két döntetlennel (Veszprém, Hévíz), egy vereséggel (Érd) látogat a Várkert útra.

- A célunk mi lehetne más, mint a veretlenségünk megőrzése, szeretnénk a jó sorozatunkat folytatni úgy, hogy a győzelmeink számát növeljük - vázolta a célokat a pápai mester. - Nem tévesztenek meg minket a Sárvár eddigi eredményei, most is nehéz összecsapásra számítok, igyekszünk csak saját magunkra koncentrálni. Semmivel sem lesz könnyebb találkozó a vasárnapi, mint az eddigiek, a tervünk viszont az, hogy megpróbálunk dominálni és irányítani a játékot, ha ez sikerül, akkor meglehet idei harmadik győzelmünk.

Az augusztus 25-én, 17 órakor kezdődő Perutz FC - Sárvár mérkőzést Juhász Bálint dirigálja, segítői Illés Tamás és Balogh Alex lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra