Elismerések a női szakágnak


2019-08-26 16:32:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Elismerések a női szakágnak főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club idényzáró juniális rendezvényén díjátadó ünnepség keretében megjutalmazták a 2018/2019-es futballév legjobbjait. Az esemény időpontjában azonban a lány csapatok egy része tornán vett rész, így a hölgyek nem tudták átvenni jól megérdemelt érmeiket és serlegeiket. A klub természetesen nem feledkezett meg a díjátadásról, melyet vasárnap a Perutz FC - Sárvár bajnoki mérkőzés szünetében tartottak meg - írja a pelc.hu. Ekkor vehették át érmeiket az U16-os együttes tagjai, akik a bajnokság nyugati csoportjában harmadik helyen végeztek. A megyei női bajnokságot megnyerő PELC-Nyárád II. játékosai ugyanezen alkalmon emlékérmeket kaptak, hiszen bajnoki érmeiket egy héttel korábban Nyárádon már átvehették. Az ünnepségen a különdíjak is gazdára találtak, a legjobb U19-es játékosnak járó elismerést Szalai Júlia kapta, a megyei bajnokságot megnyerő csapat legjobbjának Németh Rebeka Lindát látták a csapatvezetők, az NB II-es női alakulat legjobbjának járó serleget András Anita vehette át, valamint a megyei bajnokság legjobb góllövőjének járó kupa Beimli Katalinhoz került, aki a szezonban 14 alkalommal vette be az ellenfél kapuját. A díjakat Grőber Attila, a PELC elnöke, Pődör Ákos és Markos László edző adta át.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-09 09:18:14

Újra élet költözött a Pápai Küzdősport Centrumba


ajánlott cikk főképe

2020-09-08 10:07:47

Pontot érdemeltek volna


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója