Máltás fiatalok nyárbúcsúztatója


2019-08-27 22:09:39  | cikk: pi-pa  | 


Máltás fiatalok nyárbúcsúztatója főképe
Ma délelőtt tartotta nyárbúcsúztató összejövetelét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja fiatal önkéntesekből álló Ifjúsági Csoportja.
Az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban a csoport tagjai megosztották egymással nyári élményeiket, de sok vidám történetet felidéztek az elmúlt tanévből is.
Az Ifjúsági Csoport tagjai a nyárbúcsúztatón együtt ebédeltek, s a finom falatok elfogyasztása közben több kérdés is felmerült az elkövetkező hónapokkal kapcsolatban - köztük a kötelező olvasmányokról is beszélgettek. Mint kiderült, legtöbben azonos kötelező olvasmányt kaptak, amit szeretnének közösen feldolgozni, ezért szeptembertől az ifjúsági csoport foglalozásai olvasóklubbal is bővülnek. 
A fiatalok a csoport hagyományaihoz hűen ezen az alkalmon is sokat játszottak, nem maradhatott ki a nap programjából a mindenki által nagyon kedvelt kártyajáték és a nagy népszerűségnek örvendő szókiríkó játék sem.
Az ifjúsági csoport a mai napon elbúcsúztatta a nyarat, de a közös program ezzel az idei nyárra nem ért véget. Holnap délelőtt a Nátuskerti Óvodába látogat a lelkes társaság, ahol önkéntesként segédkeznek az udvari játékok felújításában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-01 22:45:45

Mit csinál a könyvtáros, ha nem olvas?


ajánlott cikk főképe

2019-10-08 08:17:47

"A személyesség a legfontosabb" - Prőhle Gergely volt a vendég


ajánlott cikk főképe

2019-05-24 19:40:18

Magasy Zsolt: Ez a nap az emlékezés és a tisztelgés napja


ajánlott cikk főképe

2019-06-11 16:07:37

Együttműködési megállapodást írt alá a három ellenzéki párt


PÁPA időjárás