Jön a Futball éjszakája


2019-08-28 09:53:47  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: futballejszakaja.hu  | 


Jön a Futball éjszakája főképe
Második alkalommal hirdették meg “A Futball éjszakája” elnevezésű rendezvényt, melynek során 2019. szeptember 6-án az ország több városában nyílnak meg a stadionok, labdarúgó központok.

Idén a Pápai Perutz Sport Kft. és a Pápai Egyesített Labdarúgó Club is csatlakozott a rendezvényhez, melynek keretében 16 és 21 óra között lehetőség nyílik a Perutz stadion látogatására. Szabad a pálya keretében a stadion pályáit szabadon használhatják a rendezvényre látogatók, a stadion VIP termében a klub jelenlegi és volt játékosai, edzői tartanak élménybeszámolókat, illetve teqball bajnoksággal és 11-es rúgó versennyel is várják az stadionba látogatókat - írja a pelc.hu.

A programokon való részvétel ingyenes, a rendezvény helyszíne: Perutz Stadion (8500 Pápa, Várkert út 2.)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 21:08:25

Az utolsó utáni pillanatban egyenlített a Puskás a Perutz ellen


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít