Önkéntes fiatalok a Nátuskerti Óvodában


2019-08-28 21:06:08  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Önkéntes fiatalok a Nátuskerti Óvodában főképe
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjának Ifjúsági Csoportja a tegnapi nyárbúcsúztató összejövetelt követően ma reggel újra találkozott, hogy együtt segítsenek a Nátuskerti Óvoda kültéri játékainak megújításában. Pintér Ádám, a szeretetszolgálat önkéntese hírportálunknak elmondta, a szeretetszolgálat pápai csoportjának vezetője a nyár folyamán beszélgetett a Nátuskerti Óvoda vezetőjével, Geszti Dórával, és akkor merült fel az ötlet, hogy az ifjúsági csoport tagjai még a nyár folyamán önkéntes munkát vállalnának az óvodában. Az első gondolat az udvari játékok felújítása volt, amit örömmel vállaltak a fiatalok. Az előzetesen egyeztetett időpontban az időjárás nem kedvezett a kültéri munkáknak, és akkor úgy tűnt, a nyáron már nem lesz lehetőség a munka elvégzésére. Most azonban, a nyári szünet utolsó napjait kihasználva, mégis megszépülhettek a kiválasztott játékok. A fiatalok az óvoda munkatársaival elsőként az udvar közepén álló kisvonatot újították meg. Lecsiszolták a korábbi, sötétbarna festéket és élénk színű festékekkel új életet adtak a játéknak. A délelőtt folyamán még egy kis játszóház felújítására is jutott idő. A Nátuskerti Ovisok biztosan nagy örömmel veszik majd birtokba a megszépült játékokat.   

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-06-16 21:57:16

Tisztelgés a városépítő emléke előtt Pápa Város Napján


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 14:02:30

Elhunyt dr. Szundy Béla


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 21:32:16

Kézbe vehető történelem - Értékes lelet került elő Pápa határában