Nyitótábor a Közgázban


2019-08-30 20:38:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Iskola:Németh Éva  | 


Nyitótábor a Közgázban főképe
Pénteken délben ért véget a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma két napos nyitótábora. A leendő kilencedik évfolyamos diákok számára szervezett rendezvény fő célja az ismerkedés, a csapat- és közösségépítés volt.
A tanulókat osztályfőnökeik: Kiss Katalin, Obermayer Rita, Rasek Anita tanárnők és Présinger Zoltán tanár úr várták a nyitótáborban csütörtök reggel. A délelőtt folyamán a diákok megismerkedtek egymással, bejárták az épületet, elhelyezkedtek a kollégiumban, tájékoztatást kaptak a menzáról. Radványi Éva tanárnő osztotta meg velük a közösségi szolgálatra vonatkozó információkat. Ebéd után Kerper Anna, a Diákönkormányzat elnöke az iskolai hagyományokról, rendezvényekről tartott bemutatót a kilencedikeseknek. A programokat marketingverseny és játékos feladatok színesítették, amelyekről Kádi Attiláné Patus Viktória és Somogyi Katalin tanárnők gondoskodtak.
A rekkenő hőség sem enyhítette az elsősök lelkesedését: délután aktívan kivették részüket a labdajátékokból. A foci és a méta - Konczné Recska Henriette tanárnő és Tóth Ferenc tanár úr vezényletével - nagy örömükre szolgált. Jó étvággyal falták a vacsorára kapott hamburgert, amivel további erőt gyűjtöttek az osztályinduló előadásához. Felemelő élmény volt hallgatni a 4 osztály lelkes énekét az iskola folyosóján. Az este folyamán találkozhattak az elsősök iskolatársaikkal: 19.30 órától felsőbb éves tanulók irányításával került sor szellemi és ügyességi feladatokra a tantermekben, amelyek során forgószínpadszerűen váltották egymást a csoportok. Másnap folytatódott a programok sorozata. A diákok számára feledhetetlen élményt Cziglerné Németh Bernadett, Nagyné Hevesi Judit tanárnők környezetvédelmi, Tóth-Szalóki Zsanett tanárnők játékos statisztika órája és Bódi Kornél (12. B) táncos foglalkozása jelentett. A nyitótábor maradandó pillanatait Németh Éva tanárnő fényképei őrzik.
Az osztályok a két nap során pontokat gyűjtöttek, ez alakította ki a végső eredményt. Az eredményhirdetéskor Koppány Jánosné, a tagintézmény-vezetői feladatok ellátásával megbízott tagintézmény-vezető helyettes szeretettel gratulált az osztályoknak, és átadta a jutalmakat. A 9. Ny osztály negyedik, a 9. D harmadik, a 9. A második és a 9. B osztály első helyezést ért el. A szervezők számára öröm volt látni, hogy jó élményekkel, sugárzó arccal, elégedetten távoztak a kilencedikesek a nyitótábor végén - tájékoztatta hírportálunkat Somogyi Katalin, a Diákönkormányzatot segítő tanár.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér


ajánlott cikk főképe

2020-06-16 11:26:10

A tarczys Rátz Marcell országos első helyezett lett egy irodalmi pályázaton


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka


ajánlott cikk főképe

2020-03-09 21:50:04

„Minden fát lehet faragni, csak meg kell ismerni”