Elhunyt elnökére emlékezik a kosárcsapat


2019-09-03 15:15:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elhunyt elnökére emlékezik a kosárcsapat főképe
Szeptember 8-án vasárnap 9. alkalommal rendezi meg a Balogh József Emléktornát a Pápai Kosárlabda Club.

Hernádi Tamás, a klub elnöke arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Városi Sportcsarnokban körmérkőzéses formában három együttes lép pályára. 14.30-tól a házigazdák a fővárosi Szent Pál Akadémia csapatával találkoznak, majd 16.45-től az akadémia az Agrofeed-Széchenyi Egyetem Győri KC-val méri össze erejét. Az emléktorna zárásaként 19 órai kezdéssel az Agrofeed-Széchenyi Egyetem Győri KC - Concordia Motax KC Pápa találkozót rendezik, ezután pedig az eredményhirdetésre kerül sor.

A találkozókra minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-26 12:05:14

Öt nap a tó partján


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 09:31:17

Válogatott tagságot szereztek az atléták


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 19:26:41

A Győr vihette haza az emlékserleget


ajánlott cikk főképe

2019-10-10 18:55:37

Perutz FC: Három alapember sem játszhat a Puskás ellen


PÁPA időjárás