Elhunyt elnökére emlékezik a kosárcsapat


2019-09-03 15:15:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elhunyt elnökére emlékezik a kosárcsapat főképe
Szeptember 8-án vasárnap 9. alkalommal rendezi meg a Balogh József Emléktornát a Pápai Kosárlabda Club.

Hernádi Tamás, a klub elnöke arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a Városi Sportcsarnokban körmérkőzéses formában három együttes lép pályára. 14.30-tól a házigazdák a fővárosi Szent Pál Akadémia csapatával találkoznak, majd 16.45-től az akadémia az Agrofeed-Széchenyi Egyetem Győri KC-val méri össze erejét. Az emléktorna zárásaként 19 órai kezdéssel az Agrofeed-Széchenyi Egyetem Győri KC - Concordia Motax KC Pápa találkozót rendezik, ezután pedig az eredményhirdetésre kerül sor.

A találkozókra minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-07 18:54:07

Fontos hazai kosársiker


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


PÁPA időjárás