Győzelemmel kezdett az U15 és az U14


2019-09-03 20:16:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Győzelemmel kezdett az U15 és az U14 főképe
A szombathelyi Király Szabadidősport Egyesület legyőzésével sikerült győzelemmel indítania a szezont a Pápai Egyesített Labdarúgó Club utánpótlás csapatainak.

A PELC U15-ös együttese mezőnyfölényben, magabiztosan futballozott az első félidőben, Ruzsás Dávid és Nagy Krisztián találatával 2-0-s előnnyel mehetett szünetre. A rövid pihenő után egy perccel már három volt a különbség, Kun-Szabó Attila volt eredményes. Tíz perc elteltével Varga Milán góljával már négyre nőtt a különbség volt a felek között, a szépítő találat a 61. percben Bészély nevéhez fűződik.

PELC U15 - Király SZE 4-1 (2-0) Gsz.: Ruzsás, Nagy, Kun-Szabó, Varga ill Bészély

Kun-Szabó Attila (a PELC edzője): Megérdemelten nyertünk, sok helyzetünk volt, akár nagyobb is lehetett volna a különbség. Ellenfelünket nem igazán hagytuk kibontakozni, a második félidő második felében jutottak csak el a kapunkig, de a győzelem egy percig sem forgott veszélyben.

Az U14-es csapat rosszul kezdte a meccset, tíz perc után már 2-0 arányban vezettek a szombathelyiek, majd Mórocz Balázs szépített, majd Lakatos Szalvátor egyenlített, mindezt egy percen belül. 2-2 után Lakatos folytatta a gólgyártást a második felvonásban, az 5-2-es hazai sikert Rozman és Gajdosi találata állította be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél