Új rendezvénysátrat vásárolt a JMSZK


2019-09-03 21:48:47  | cikk: Babos Petra  | 


Új rendezvénysátrat vásárolt a JMSZK főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ egy sikeres pályázatnak köszönhetően új rendezvénysátrat vásárolt, amely a borfesztiválon vesznek birtokukba a fellépők a nagyszínpad mögötti területen.

-Intézményünk Pápa Város Kulturális Fejlesztéséért Helyi Közösség (továbbiakban: HACS) által kiírt TOP-7.1.1-16-H-069-3 azonosító számú, „Helyi összefogáson alapuló közösségfejlesztő nagyrendezvények és kisrendezvények támogatása" című helyi felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet, amit a HACS által létrehozott Helyi Bíráló Bizottság támogatásáról biztosított és a kulturális programok mellett egy rendezvénysátrat és be tudtunk szerezni a pályázatnak köszönhetően, így a borfesztivál ideje alatt ezt már használni is fogjuk a nagyszínpad mögött, öltözősátorként. A mérete 10 X 20 méter és 3 méter magas, 10 darab ablakkal ellátva.
A 200 négyzetméteres sátor 10 millió forintba került, különlegessége, hogy kemény padlózattal rendelkezik. A város több pontján is fel lehet állítani, akár kisebb rendezvények helyszínéül vagy gasztrosátorként is használható - tudtuk meg Szabadkai Verita igazgatótól, aki hozzáfűzte, a sátor felállítása egy napot vesz igénybe, s a Városgondnokság szakemberei végzik majd el ezt a munkát.

Képek:


Címkék: borfesztivál
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet