A legmodernebb wifi rendszert telepítették a Fő térre


2019-09-05 11:51:20  | cikk: Babos Petra  | 


A legmodernebb wifi rendszert telepítették a Fő térre  főképe
Korábban is működött már a Fő téren ingyenes wifi szolgáltatás, ami nagyon gyenge volt, ráadásul egyes készülékek nem is tudtak csatlakozni rá. Az önkormányzat ezért felmondta a szerződést és új szolgáltatóval állapodtak meg. Az új szolgáltató a legmodernebb wifi rendszert telepítette a Fő térre, nagy kapacitású és sávszélességű, s egy időben sok felhasználót tud kiszolgálni. A jelszó nélküli wifi az egész Fő teret lefedi, s minden mobileszközről használható. Minden közösségi média elérhető róla, böngészésre alkalmas, de vannak tiltott oldalak, mint például a felnőtt tartalmak és a szerencsejátékok - tudtuk meg dr. Áldozó Tamás polgármestertől, aki elmondta, élőkép is működik a Fő térről, ami szintén új szolgáltatás, hiszen egészen más minőségű, mint a korábbi. Aki szeretne megbizonyosodni arról, hogy mi történik a Fő téren, az a világ bármely pontjáról megteheti.
Dr. Áldozó Tamás hozzátette, terveik között szerepel, hogy a jövőben okospadokat helyeznek el a térre, s felmérni, hogy a pápaiak milyen szolgáltatásokat, milyen tudást szeretnének látni egy városi mobil applikáción. Az app fejlesztésekor ezeket az észrevételeket figyelembe veszik.
A polgármester elmondta, fontos lenne, ha a városban több ponton is elérhető lenne a wifi, hiszen a közösségi terek a mai világban elképzelhetetlenek anélkül, hogy okos eszközöket ne használnának, így akár információkhoz is juthatnak a városról. Természetesen lesz majd ilyen szolgáltatás a Zöld város projekt keretében is.
A wifi szolgáltatás tegnap óta érhető el a Fő téren.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-01 12:44:00

CseppKÉPpontok a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 19:59:59

Energetikai felújítás a Türr kollégiumában


ajánlott cikk főképe

2020-01-10 22:57:42

Városunkban járt a Déli Szél


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 13:17:36

Megújul a víztorony tetőszigetelése