34 raklapnyi, 25 millió forint értékű ételadományt hozott a Teuton Lovagrend


2019-09-06 19:09:11  | cikk: HuHa  | 


34 raklapnyi, 25 millió forint értékű ételadományt hozott a Teuton Lovagrend főképe
Ma reggel futott be az újabb, idei hetedik ételszállítmány, mely az Ordo Militaris Teutonicus Lovagrend jóvoltából érkezett Pápára. Az adományt ezúttal is elkísérte Klaus Blos, a lovagrend nagymestere, aki figyelemmel kíséri az adományok szétosztását, és azt is, hogy mennyire fogadják szívesen a felajánlásukat. Ezúttal háromféle tésztaételt, sűrített gyümölcspürét, anyatejpótló tápszert és újszülötteknek való energia és folyadékpótló italt hoztak adományként.
-A szállítmány legnagyobb részét a tésztaétel teszi ki. Azért hoztunk ebből nagy mennyiséget, mert nagyon hosszú a szavatossági ideje, 2021. január végéig fogyasztható. Ezek a tésztaételek egyébként nemcsak kisgyermekeknek, hanem idős embereknek is adhatók, tápanyagokban és vitaminokban nagyon gazdagok - mondta el a nagymester.
Klaus Blos nagymester (jobbról a második), minden idejét a karitatív tevékenységnek szenteli
 
Az idei esztendőben a szokásosnál sűrűbben érkeznek adományok a németországi lovagrendtől, Klaus Blos ezt azzal indokolta, tapasztalata szerint itt nagyon jól szervezett az adományok szétosztása és szívesen fogadják a pápai családok.
-Ez engem arra ösztönöz, hogy amikor felajánlásokat kapunk, Pápa városát helyezzem előre a rangsorban - közölte érdeklődésünkre. Elmesélte azt is, figyelemmel kíséri az adományok érkezéséről és szétosztásáról szóló híreket a sajtóból.
Klaus Blos arról is szólt, az adományokkal kapcsolatos logisztika nagyon komoly munka - ezen a héten például 8 teherautónyi szállítmányt indítottak útnak, abból egy jött városunkba -, de itt Pápán sokkal több a feladat a szállítmányok fogadásával, elosztásával, mint amit ő tesz lovagtársaival. Úgy fogalmazott, mivel már visszavonult a munka világából, minden idejét a karitatív tevékenységre tudja fordítani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-23 11:48:18

Június 8-án kezdődik lomhulladék gyűjtési program


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 18:15:27

Jelenetfelvétel az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 15:56:43

Fákat dönt, tetőt bont a viharos szél


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 13:38:06

Új járda épül a Szent István út egy szakaszán