Készül a sátor a Játékfesztiválra


2010-06-09 15:39:23  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Készül a sátor a Játékfesztiválra főképe
A már hagyományos helyszínen, a buszpályaudvarral szemben, a korcsolyapálya helyén ma délelőtt megkezdődött a színpad és a hatalmas fesztiválsátor felállítása. A pénteken kezdődő 20. Nemzetközi Játékfesztivál számos rendezvényét tartják majd itt. Pénteken este fél 10-től egy Sátornyitó buli várja az érdeklődőket a Koktél Banddel.
Csütörtökön és pénteken a Városgondnokság munkatársai a további helyszíneken, így az Erzsébetvárosi ligetben és a Várkertben állítják össze a színpadokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-02 15:35:48

Április közepén indul a Juhar utca újjáépítése


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 22:12:01

Elkészült a víztorony tetőszigetelése


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 16:14:45

47 karantén van érvényben városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-03-10 16:46:31

Lemondta előadásait a JMSZK