A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntött a borsosgyőri és kéttornyúlaki testület


2019-09-06 22:10:30  | cikk: Babos Petra  | 


A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntött a borsosgyőri és kéttornyúlaki testület főképe
Rendkívüli testületi ülést tartott a Borsosgyőri és a Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzatának testülete, mivel a 2019. évi költségvetési előirányzat felhasználásáráról kellett dönteniük.
Az összevont ülésen kiderült, a művelődési házak őszi, téli rendezvényeit 600-600.000 Ft-tal támogatja a helyi önkormányzat, míg a sportkört 100-100.000 Ft-tal.
Máté István elnök elmondta, maradványpénzünk volt összesen 700-700.000 Ft.
-Az idei évben még számos programot valósít meg a részönkormányzat, többek között a Mikulás és karácsonyi ünnepséget. A sportegyesületek pótköltségvetésben kértek 100-100.000 Ft-ot.
Vegyes ügyek keretében szó esett járdafelújításról.
Máté István elmondta, a Mandula utcában található a sportpálya Borsosgyőrön. Az úttest nagyon keskeny és járdaszakasz sem túl jó. Ha a buszról leszállnak az emberek, az úttesten mennek, és ha rendezvények vannak, az autók az út mentén parkolnak. Szeretnének egy járdát és murvás parkolót kialakítatni.
Az ülésen Unger Tamás alpolgármester elmondta, a kéttornyúlaki több száz méter hosszú járdaszakaszt szeptemberben felújítják, és részleges lámpacserét is végeznek a helyszínen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-19 19:24:34

Szépkiejtési verseny angol nyelven a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 11:12:29

Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 19:22:46

Fedett buszváró a Pálházapusztán élőknek


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 22:12:01

Elkészült a víztorony tetőszigetelése