Hat forduló után is veretlen a Perutz FC


2019-09-08 15:48:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Hat forduló után is veretlen a Perutz FC főképe
A Mol Fehérvár II. legyőzésével hat mérkőzésre nőtt a Perutz FC veretlenségi szériája. A pápaiak az utolsó húsz percben lőtt két góllal negyedik győzelmüket ünnepelhették.

Az elmúlt héttel ellentétben a Mol Fehérvár II. ellen két meghatározó játékosára, Szabó Zsoltra és Hanzl Mátéra is számíthatott Lengyel Ferenc vezetőedző, így tovább nőttek a pápaiak esélyei arra, hogy két héten belül második idegenbeli találkozójukról is győztesen utazzanak haza.

Jól kezdte a mérkőzést a vendég csapat, mezőnyfölényben futballoztak és rá tudták kényszeríteni akaratukat a fiatal, agilis hazai együttesre. Bár a Perutz több lehetőséget is kidolgozott az első félidőben, nem sikerült betalálnia, de érezhető volt, hogy a szünet után is meglesznek a lehetőségei. Így is lett, a játék képe a második játékrészben sem változott és a 68. percben egy indítás után Kalász Milán megverve védőjét a kapuba lőtt 0-1. A 80. percben tovább nőttek a fehérváriak gondjai, ugyanis egy utánrúgásért Vágó megkapta második sárga lapját és mehetett zuhanyozni. A szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgás mögé Hanzl Máté állt, aki védhetetlenül tekert a hálóba 0-2. A hátralévő időben is kezében tartotta az irányítást a Perutz, több gólhelyzetet is kialakított, ám az eredmény már nem változott. A pápai csapat a múlt heti, Hévíz elleni találkozóhoz hasonlóan ezúttal is megérdemelten zsebelte be mindhárom pontot.

Mol Fehérvár II. - Perutz FC 0-2 (0-0) Gsz.: Kalász, Hanzl

Lengyel Ferenc: Az eddig lejátszott mérkőzéseink közül a mostani volt a legmagabiztosabb győzelem, nagyon vártunk már egy ilyen sikerre. A csapat taktikusan, jó fizikai állapotban, türelmesen játszott, aminek meg is lett az eredménye. A csapat tökéletesen megvalósította azt, amit előzetesen megbeszéltünk, és a helyzetek alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Bízom benne, hogy a jó forma a hazai mérkőzésünkre is kitart majd.

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó, v.: Takács (Király, Nagy).
Mol Fehérvár II.: Gundel-Takács - Illés, Pápai, Szalai (Molnár 66.), Horváth (Galacs 46.), Vágó, Ódor, Tarnóczi, Dinnyés, Kojnok, Mocsi, vezetőedző: Toldi Gábor.

Perutz FC: Keserű - Farkas D., Dóczi, Császár, Böröczky - Szilágyi (Baldauf 60.), Nagy T., Hanzl (Iványi 88.), Zsirai, Kalász - Szabó Zs. (Farkas B. 78.), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

A pápai csapat szeptember 15-én 16 órai kezdéssel a Ménfőcsanakot látja vendégül.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság