Magyar Kupa: NB III-as ellenfelet kapott a Perutz FC


2019-09-09 12:36:30  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Tumbész Hédi  | 


Magyar Kupa: NB III-as ellenfelet kapott a Perutz FC főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfő délelőtt elkészítette a Magyar Kupa-főtábla első körének teljes párosítását. A kupasorozat hatodik fordulójának sorsolásakor már az NB III-as bajnokságban jelenleg második helyen álló Perutz FC is érdekelt volt. Lengyel Ferenc együttese a szintén NB III-as Ceglédet kapta ellenfeléül. A Pest megyeiek a keleti csoportban öt győzelemmel és egy döntetlennel szintén a tabella második pozícióját foglalják el. A továbbjutás egy mérkőzősen dől el, ha ez nem sikerül a rendes játékidőben, kétszer 15 perc hosszabbítás, majd tizenegyesek következnek.

A Magyar Kupa mérkőzéseit szeptember 21-én és 22-én játsszák.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-04 18:08:00

Csapó László Emlékverseny


ajánlott cikk főképe

2019-05-03 10:37:58

Világbajnokságra készül a Pápai Légtánc Csoport


ajánlott cikk főképe

2019-07-12 16:18:44

Nagytevelen táborozott a Pápai Judo Akadémia


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 14:27:02

Esélyesként lép pályára a Perutz FC


PÁPA időjárás