Az Erzsébet ligetben rendezik szombaton az Erzsébetvárosi Napot


2019-09-12 11:39:23  | cikk: Babos Petra  | 


Az Erzsébet ligetben rendezik szombaton az Erzsébetvárosi Napot főképe
Az Erzsébetvárosi Nap a városrészi napok sorában az utolsó előtti. A tizenegyedik program itt is, mint a többi városrészben, jótékonysági főzőversennyel indul a reggeli órákban, a JMSZK parkolójában. A szeptember 14-ei program kapcsán Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, idén 120 éves az Erzsébetváros és így az Erzsébet liget is, ezért úgy döntöttek a szervezőkkel, hogy új helyszínen, az Erzsébet ligetben rendezik a városrészi napot.
-Kilenc csapat jelezte részvételi szándékát, s ragad majd fakanalat. A zsűri feladatát James Sparrow, a Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka és kedves felesége látja el. A főzőverseny bevételét az Erzsébetvárosi Óvoda részére ajánljuk fel.
Ebéd után egymást követik a színpadi programok, 16 órától fellép Holle Anyó Színház, 17 órától pedig az Erzsébetvárosi Óvoda apróságainak zenés-táncos műsorát láthatják. Idén is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő Erzsébetváros Kis Hercegnője felvonulást, a városrész ovisainak részvételével, korabeli hangulatot megidéző ruhákban. 17 óra 45 perctől a Pápai Légtánc Csoport bemutatóját tekinthetik meg, majd Black-Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team összeállítása következik.
Az egész napos rendezvényből természetesen a gyermekprogramok sem maradnak ki, a légvárcsúzda, a trambulin, a pedálcar, a kézműves játszóház és az aszfalatrajzverseny mellett rendőrségi-és tűzoltóautó bemutató várja majd a kicsiket a délután folyamán. Lesz egy új, különleges játék is, amelyet James Sparrow ajánlott fel a rendezvény számára. A nemzeti játék a Cornwall nevet viseli, ami egy kukorica zsákdobáló játékot jelent. Ezt kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják.
Az est sztárvendége Delhusa Gjon, aki 19 órától szórakoztatja majd a megjelenteket. Az Erzsébetvárosi Nap DJ. Béci bulijával zárul a késő esti órákban.
Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt az Erzsébet ligetben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-10 13:43:24

Kettő nyári tábort kínál a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények


ajánlott cikk főképe

2020-08-31 18:13:16

Dr. Áldozó Tamás: a járványügyi helyzet javuló tendenciát mutat


ajánlott cikk főképe

2020-08-23 21:15:09

Járványhelyzet: Jelentősen csökkent a megerősített pozitív esetek száma