Itt az újabb kérdés!


2019-09-12 17:33:24  | cikk: HuHa  | 


Itt az újabb kérdés! főképe
Születésnapi játékunk eheti kérdése már megtalálható a szülinap menüpont alatt.

A múlt héten feltett kérdésre ismét sok jó válasz érkezett, azt kértük, mondják meg, melyik építményen készítettek a közelmúltban cseppentős cserépsort.

A helyes válasz a b volt, vagyis az Esterházy-kastély falazott kerítése.

Nyertesünket értesítettük, nyereménye az Esterházy-kastély jóvoltából  egy doboz bor - 6 üveg - a Borfesztiválon résztvevő borászatok boraiból, valamint belépőjegy 4 fő részére a tárlatvezetésükre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 12:43:22

66 raklap bébiételt hozott a Teuton lovagrend


ajánlott cikk főképe

2020-02-27 15:40:17

Az influenza járvány miatt látogatási tilalom lépett életbe a kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-01-29 13:20:36

Elfogadták a 2020. évi munkatervet a PNNÖ tagjai