Itt az újabb kérdés!


2019-09-12 17:33:24  | cikk: HuHa  | 


Itt az újabb kérdés! főképe
Születésnapi játékunk eheti kérdése már megtalálható a szülinap menüpont alatt.

A múlt héten feltett kérdésre ismét sok jó válasz érkezett, azt kértük, mondják meg, melyik építményen készítettek a közelmúltban cseppentős cserépsort.

A helyes válasz a b volt, vagyis az Esterházy-kastély falazott kerítése.

Nyertesünket értesítettük, nyereménye az Esterházy-kastély jóvoltából  egy doboz bor - 6 üveg - a Borfesztiválon résztvevő borászatok boraiból, valamint belépőjegy 4 fő részére a tárlatvezetésükre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-22 16:12:21

Rendhagyó október 23-ai megemlékezés a Vajda Márta iskolában


ajánlott cikk főképe

2019-10-19 20:39:35

Dr. Kapossy Luciánra emlékeztek a városbarátok


ajánlott cikk főképe

2019-08-30 05:51:28

Dr. Áldozó Tamás: Grőber Attilát nem a tapolcafőiek, nem a pápaiak, nem az ivóvízellátás érdekli, csupán saját maga


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 06:40:02

Soós Imre az ellenzéki összefogás 7. számú választókerületének jelöltje


PÁPA időjárás