Dr. Kovács Zoltán: Jó és erős csapat vagyunk


2019-09-12 21:51:28  | cikk: HuHa  | 


Dr. Kovács Zoltán: Jó és erős csapat vagyunk főképe
Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő választókerületének fideszes és Fidesz által támogatott polgármesterjelöltjei gyűltek össze ma délután Pápán, hogy bemutatkozzanak a sajtónak. A jelöltek egy része már most is polgármesterként dolgozik, de vannak olyan jelöltek is, akik most mérettetik meg magukat településükön.
-Akik ma itt összegyűltek fideszes vagy Fidesz által támogatott polgármesterjelöltek, akik valamennyien leadták az érvényes ajánlásokat és a választási bizottságok nyilvántartásba vették őket. Ezzel a találkozóval szeretnénk demonstrálni, hogy sokan vagyunk, széles a paletta: a Kemenesaljától, a Vas megyei határtól egészen Zircen túlig vannak jelöltjeink - közölte dr. Kovács Zoltán.
A választókerület településeinek közel felén indulnak fideszes és Fidesz által támogatott polgármesterjelöltek

Hangsúlyozta, választókerületének 87 települése van, a települések közel felén indul a Fidesz-KDNP pártszövetség által támogatott jelölt.
-Ennek nagyon örülök, hiszen egységben az erő és egy közösséghez való tartozás nagyon fontos.
A politikus hozzátette, van olyan település, ahol régi, rutinos polgármesterjelöltjük indul, van, ahol ellenfelük sincs, ez utóbbiak szavazatmaximalizálásra törekszenek. Dr. Kovács Zoltán úgy fogalmazott, ez örömteli, hiszen a szavazatok magas száma jelenti a legitimitást.
-A magam részéről minden segítséget meg kívánok adni a jelölteknek most is és a jövőben is. Jó és erős csapattal állunk fel - hangsúlyozta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-21 13:50:45

A tarczys Hatvani Márk országos első helyezett informatikából


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 12:42:53

Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:52:06

Migránsokat fogtak a pápai rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 16:48:16

Már 16 igazolt fertőzött Pápán és környékén! (cikkünket frissítettük)