Csóton folytatódik a Házhoz megyünk! program


2019-09-18 14:16:46  | cikk:  | 


A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei várják az érdeklődőket a rendezvényen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk!  rendőrségi prevenciós vagyonvédelmi programra a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 24-én Csóton várják az érdeklődőket.

A rendőrök délelőtt a helyi Csóthi Géza Általános Iskola diákjainak tartanak bűnmegelőzési foglalkozásokat, valamint a BikeSafe országos kerékpár-regisztrációs rendszerben rögzítik a diákok és a pedagógusok kerékpárjait. Az iskola udvarán 11 órától 12 óráig információs ponttal várják a település lakosait, ahol az érdeklődők számára hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak, és bűnmegelőzési kiadványokat adnak át. A helyszínen igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni vagyonvédelmi tanácsadás is, amely - elérhetőség meghagyása esetén - egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.

A program részeként 16 órától a helyi körzeti megbízotti irodában tart bűnmegelőzési lakossági fórumot a körzeti megbízott, amelyen többek között a besurranások, a betöréses lopások, az idősek sérelmére elkövetett trükkös csalások megelőzési lehetőségeiről, a termékbemutatóknak álcázott ingyenes egészségügyi állapotfelmérések veszélyeiről, valamint az otthonok védelmét szolgáló vagyonvédelmi eszközökről kaphatnak tájékoztatást a megjelentek. A rendezvényen a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a rendészeti képzésekről, valamint a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról, és az őr-járőrtárs képzésről is részletes felvilágosítást ad a megjelenteknek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-29 11:25:30

Az együttműködést értékelték


ajánlott cikk főképe

2019-12-13 13:09:34

A biztonságos karácsonyért


A pápai középiskolások a rendőri szakmával ismerkedhettek meg.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi középiskolában tartottak előadást a rendőri hivatás iránt érdeklődő fiataloknak 2019. november 21-én délelőtt. A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma...

2019-11-21 18:27:56

Rendőri hivatást népszerűsítették


ajánlott cikk főképe

2019-10-30 09:08:46

Közös szolgálat polgárőrrel és halőrrel


PÁPA időjárás