A feljutást tűzte ki a Bakonyerdő Pápa


2019-09-19 14:39:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


A feljutást tűzte ki a Bakonyerdő Pápa főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 2019/2020-as idényben a Bakonyerdő Pápa együttese a megyei kézilabda bajnokságban indul, a csapat célja az októberben induló pontvadászatban egyértelműen a visszajutás az NB II-be.

A Nemesvámos II., az Ajka II., Máriaújfalu, Ősi, Simontornya és Tapolca lesz a pápaiak riválisa az októberben kezdődő idény során, Kapcsándi Zsolt vezetőedző szerint kifejezetten erős a Veszprém megyei bajnokság, így nem lesz könnyű dolguk.

- Mindig bizonytalan a megyei bajnokság pontos rajtja, így nem bíztunk semmit a véletlenre az alapozást illetően, már augusztus végén elkezdtünk a felkészülést - mondta a csapat edzője. - Mivel a Bakonyerdő Pápa a Somló Hús KK-val összeolvadt a nyár folyamán, a létszámra nem lehet panasz, Füzi Attila személyében egyelőre egy távozónk van. Meggyőződésem, hogy a megyei fronton mi rendelkezünk az egyik legerősebb kerettel, meglátjuk ez mire lesz elég. 50 százalék feletti az edzéslátogatottság, komolyan készülünk, a játékosok jól dolgoznak, bízom benne, hogy a szezon során ez az eredményeinken tetten érhető lesz.

Kapcsándi Zsolt szerint az elmúlt tíz évben sokat fejlődött a megyei mezőny, játékosainak pedig eljött az idő, hogy bizonyítsák, többre hivatottak, képességeiknek nem a megyei a megfelelő szint.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-02 16:14:27

Egyéniben és csapatban is várják a futókat


ajánlott cikk főképe

2019-08-21 17:47:27

Páros teniszverseny


ajánlott cikk főképe

2019-09-03 20:16:07

Győzelemmel kezdett az U15 és az U14


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 19:16:42

Teremben is ászok


PÁPA időjárás