Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese Pápán járt


2019-09-19 20:32:36  | cikk: Babos Petra  | 


Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese Pápán járt főképe
Utcafórumot tartott ma délben az ellenzéki összefogás, melyen Gurmai Zita országgyűlési képviselő, az MSZP frakcióvezető-helyettese beszélt az összegyűltekhez. Mint mondta, örömmel érkezett Pápára és fontosnak tartja, hogy Pápán is sikerült a teljes körű összefogás.
-2010 óta a Fidesz hét választást nyert, ebből hatot mi, az ellenzéki pártok hoztunk össze, a mi önzésünk és egyéni ambícióink is kellettek ahhoz, hogy a Fidesz nyerjen, az országgyűlési választásokon kétharmaddal, a többin pedig meggyőző fölénnyel. Mi, szocialisták azt gondoljuk, hogy kevésbé vagyunk ludasok ebben, de ez keveseket vigasztal. 2014 óta következetesen valljuk, hogy az illiberális autokrata rezsimet építő Fidesszel szemben csakis egy teljes ellenzéki összefogás lehet sikeres, s ezért is köszönöm Grőber Attilának, aki vállalta az újabb megmérettetést a hat párti együttműködésben. Grőber Attila egy új kiegyezést szeretne itt. Egymás mellett tudjunk élni, beszélgetni, együttműködni - emelte ki Gurmai Zita.
Hozzátette, Orbán Viktor rendszere volt az, ami kiépítette az összefogás kényszerét, de azt is hangsúlyozta, sértődésből nem épülhet ország, nem épület politika.
A megjelenteket Kovács József, az MSZP helyi elnöke köszöntötte

-Mi, szocialisták túl vagyunk a sértődésen, örömmel látom, hogy az ellenzéki partnereink pedig túl vannak a felesleges sértegetéseken - fogalmazott az országgyűlési képviselő.
A politikus szerint Magyarország ma nem szabad ország és a legsürgetőbb politikai parancs ma Magyarországon, leváltani Orbán Viktort és helytartóit, visszafoglalni hazánkat a Fidesztől és annak zsarnoki vezetőitől. Azt kérte a jelenlévőktől, támogassák a megyei listát és Grőber Attilát.
Az ellenzéki Hatpárti Választási Együttműködés polgármesterjelöltje a sajtótájékoztatón elmondta, lassan 30 éve él Pápán, s nem mondott olyat a kampánya során, ami nem az elmúlt 54 évéből következik.
-Az én programomnak vannak elvei és programelemei. Az elvek legfontosabbika, hogy új kiegyezést szeretnék, ahol mi, pápaiak tiszteljük egymást, függetlenül attól, hogy ki milyen politikai állásponton van. A tisztelet fontos, hiszen nem lehet a várost úgy szeretni, ha nem szeretjük a városban élőket. A város nemcsak utcákból és terekből áll, hanem lelkekből. Fontos, hogy én egy generációkon átívelő programot szeretnék, ami érinti a jövő nemzedékét, a fiatalokat és az időseket egyaránt. Több generáció együttélését szeretném harmonizálni, s olyan Pápát szeretnék, ahol a polgármester nemcsak épületekben gondolkodik, hanem szemléletformáló programokban is. Ezért hirdettem meg a Jövő nemzedékéért programot, a Pápa, a zöldváros programot, a Gondoskodó város programot, a jövőben meghirdetem az Egészséges társadalom programot, a Fiatalok városa programot és az Élhetőbb, jobban szervezett város programot. Kérek mindenkit, hogy ezeket a programokat ne csak elolvassa, hanem egészítse ki, tegyen hozzá a saját tudásából. Polgármesterré választásomkor éppen ezért több tanácsadó testületet fogok felállítani, akik segítik a munkámat - jelentette ki Grőber Attila.


Képek:


Címkék: választás2019
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-31 07:24:56

A Momentum is támogatja Grőber Attilát


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 18:17:29

Dr. Áldozó Tamás: Soós Imre kérjen bocsánatot, aztán amilyen gyorsan érkezett a közéletbe, olyan gyorsan távozzon is onnan!


ajánlott cikk főképe

2019-08-20 21:25:35

Ugyanannak az értékrendszernek a vállalása kovácsol össze bennünket - bemutatkoztak a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei


ajánlott cikk főképe

2019-09-25 22:45:44

Élhető Város - Meghirdette ötödik programját Grőber Attila


PÁPA időjárás