Csokipapírba rejtette a kábítószert az autóban


2019-09-20 13:41:10  | cikk:  | 


A rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 19 éves helyi fiút, aki bódultan és jogosítvány nélkül vezetett Pápán.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 20-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a város egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit ellenőrzés céljából, és igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 19 éves pápai lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a gépkocsi átvizsgálásakor csokipapírba csomagolva kábítószergyanús növényi anyagmaradványt találtak. A sofőr elmondta a rendőröknek, hogy az autóban talált anyag marihuána, amit saját magának vásárolt, és amiből fogyasztott is a vezetés megkezdése előtt. A fiút a helyszínen elfogták, és további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A fiatal ellen a rendőrök járművezetés bódult állapotban vétség és kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt büntetőfeljelentést tettek, míg az engedély nélküli vezetés miatt vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök öt óra alatt nyolc sofőrrel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt.

A járőrök 2019. október 26-án a délelőtti órákban Pápa belterületén állítottak meg egy mezőgazdasági vontatóval közlekedő 54 éves vanyolai lakost. Az intézkedés során a sofőrrel...

2019-10-28 16:00:56

5 óra alatt 8 ittas járművezető


A rendőrök eljárást indítottak azzal a gépjárművezetővel szemben, aki egy pápai gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy helyi lakost.

Az eljárás adatai alapján 2019. december 7-én délelőtt Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával egy 84 éves helyi lakos. A nő a haladása során...

2019-12-10 15:39:35

Zebrán ütötte el a gyalogost


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 29 éves litkei nőt.

A járőrök 2019. december 15-ére virradó éjszaka Nyárád külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 29 éves litkei lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították,...

2019-12-16 15:06:24

Eltiltották, mégis vezetett


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 11:04:38

Lezárt akta: Nem adott elsőbbséget a motorosnak