14 érmet szereztek a lovasok


2019-09-20 21:54:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Pápai Lovas Club  | 


14 érmet szereztek a lovasok főképe
Öt arany-, négy ezüst- és öt bronzérmet szerzett a Pápai Lovas Club gyermekcsapata a 2019. évi szabadidős versenysorozatban.

Két pápai, egy csóti, egy szentgáli valamint egy ajkai helyszín szerepelt az idei versenysorozatban, utóbbi a szezon döntőjét jelentette a gyerekek számára. Felkészítőjük, Király Krisztina elmondta, körülbelül 50-en indultak idén az öt helyszínen és nagyon elégedett a fiatalokkal, akik vezetőszáras, futószáras, ügyességi, ugró valamint díjlovagló kategóriában indultak.

- Nehezen indult az évad, de aztán kifejezetten jó évet zártunk, főleg a nyár második felében hozták a gyerekek az eredményeket. Tudni kell, hogy idén mindenki magasabb kategóriába lépett, idő kellett, amíg megszokták a megváltozott körülményeket. Kifejezetten jó közösség alakult ki, a közös érdeklődési kör összehozta a csapatot, annak viszont örülnék, ha több fiú lenne, jelen pillanatban a lányok ugyanis jóval többen vannak - mesélte Király Krisztina.

Az idei évre a Veszprém megyei versenyek lezajlottak, az utánpótlás legközelebb Vas megyében pattan nyeregbe. A gyerekek felkészítői Király Krisztina, Kovács István és Hancsics Tamás voltak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-09-12 17:17:27

A sérült gyermekekért futottak


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége