Üléseztek a részönkormányzatok


2019-09-24 19:16:43  | cikk: Babos Petra  | 


Üléseztek a részönkormányzatok főképe
Ülésezett a Borsosgyőri, a Kéttornyúlaki és a Tapolcafői Városrész Önkormányzatának Testülete. Ez volt egyben a ciklus utolsó gyűlése is.
Az első napirendi pontban a három testület tagjai egyhangúan elfogadták Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének önkormányzati rendelet-tervezetét Pápa Helyi Építési Szabályzatáról. Két évvel ezelőtt indították útjára a Pápa város Helyi Építési Szabályzatáról szóló programot. A sok egyeztetés, szakhatósági megkérdezés után elkészült a rendelet-tervezet, amelyet a képviselőtestület csütörtökön fogadhat el.
Második napirendi pontban az önkormányzat I. félévi gazdálkodásáról esett szó.
Az ülésen Unger Tamás alpolgámester is részt vett

Az ülés végén Unger Tamás alpolgármester megköszönte a részönkormányzatok öt éves munkáját dr. Áldozó Tamás polgármester nevében is. Mint mondta, ő mindig szívesen vett részt az üléseken, ahol nemcsak az önkormányzati rendeletek véleményezéséről szóltak, hanem sok esetben olyan helyi problémákat is felvetettek, amelyek foglalkoztatták a részönkormányzatok tagjait.
Zsegraics Gyula és Máté István elnökök az ülés végén köszönetüket fejezték ki a három testület munkájáért. Máté István elmondta, ő nem indul az október 13-ai választásokon, hiszen visszavonul a közéletből.
Máté István köszönetét fejezte ki a borsosgyőri és a kéttornyúlaki testület öt éves munkájáért

-27 éve vagyok képviselő, a részönkormányzat 2011 őszén alakult. Ha visszagondolok az elmúlt évekre, úgy gondolom, Pápa városa hatalmasat fejlődött, s örülök, hogy ennek én is része lehettem. Mozgalmasan telt el ez a 27 év, a testület mindig úgy dolgozott, hogy a város javát szolgálta, úgy gondolom, erre büszke lehetek. A város vezetősége mindig kihozta a maximumot az anyagi lehetőségekhez képest. Ez elmondható Borsosgyőr és Kéttornyúlakról is, hiszen ott is megújult sok minden, változott a település arculata. Én hét ciklust nyertem meg, úgy gondolom, ez volt a visszaigazolása annak, hogy a rám bízott feladatokat elvégeztem, s próbáltam a legtöbbet kihozni a lehetőségekből, vagyis úgy érzem, elégedett volt munkámmal a két településrész lakossága - emelte ki Máté István, aki hozzátette, örömmel segíti majd az új képviselőjelöltet, ha kikéri véleményét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 20:20:06

Ismét Musica Pannonica Reformata


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 12:19:52

Légfertőtlenítővel bővült a központi-és gyermekorvosi ügyelet


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 20:45:25

Megindult a digitális tantermen kívüli oktatási rend


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 09:37:52

Szabadtéri misékre várják a 65 év alattiakat vasárnaponként