203 ezer forint a Szivárvány Óvodának


2019-09-25 11:14:50  | cikk: HuHa  | 


203 ezer forint a Szivárvány Óvodának főképe
Ma délelőtt adta át Unger Tamás alpolgármester, a volt Kilián lakótelep és környékének önkormányzati képviselője a Nyárbúcsúztató Városrészi Nap jótékonysági főzőversenyén összegyűlt adományt Kovács Helga tagóvoda vezetőnek.
Az alpolgármester elmondta, a 2019-es esztendő a városrész intézményei számára rendkívül sikeresnek mondható, hiszen a Napsugár Bölcsődét európai uniós forrásból 218 millió forintból fejlesztették, a Weöres Sándor Általános Iskola pedig az állami fenttartótól több, mint 90 millió forint fejlesztési forráshoz jutott, így a főzőversenyből befolyt összeget, 203 ezer forintot, a városrész óvodája számára ajánlották fel.
-Szeretném megköszönni a főzőcsapatoknak, akik részt vettek ezen a napon, hogy vállalták ezt a tevékenységet, ez az adomány az ő sikerük is - mondta. Hozzátette, az egykori Aegon Játszótéri Nap, mostani nevén Nyárbúcsúztató Városrészi Nap mindig nagyon népszerű volt, a délelőtti és délutáni programok is nagy látogatottságnak örvendtek, amióta pedig a főzés is része a rendezvénynek, a lakótelepiek szívesen adnak adományt az itt készült ételekért. Évről évre többen látogatnak ki a rendezvényre, az idén pedig rekord összegű adomány gyűlt össze az itt élők jóvoltából.
Unger Tamás alpolgármester a Városházán adta át a rekordösszegű adományt

A Szivárvány Óvodába jelenleg 150 kisgyermek jár, ők ebből az adományból egy KRESZ pályát kapnak - tudtuk meg a tagóvoda vezetőtől. Kovács Helga megköszönte a szervezőknek, hogy ők lettek a kedvezményezettjei az adománynak és külön köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki hozzájárult ehhez az összeghez.
-Azt tervezzük, hogy egy KRESZ parkot készíttetünk az óvoda udvarába. A nyáron megújult az aszfalt az intézmény területén, így most már lesz lehetőségünk a pálya kialakítására, ahol a futóbicikliket és a rollereket is használhatják a gyermekek.
A tagóvoda vezető arról is szólt, nagyon jó érzéssel vesznek részt az óvoda dolgozói is a rendezvényen, ez mindig lehetőséget ad arra is, hogy az új kisgyermekekkel és szüleikkel ismerkedjenek, az pedig külön öröm számukra, hogy a városrészen élők ilyen mértékben támogatták intézményüket. Terveik szerint még a tél beállta előtt elkészítik a KRESZ parkot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-01 12:41:26

A zene világnapján énekeltek az erkelesek


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 23:51:34

Jó programok, rossz időjárás az újbor ünnepén


ajánlott cikk főképe

2020-02-18 20:56:10

Tűsarkú helyett egy pelenkás totyogó


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 22:54:04

Megalakult a részönkormányzat a hegyekben is