NB II-es ellenfelet kapott a kupában a Perutz FC


2019-09-27 14:36:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.vasasfc.hu  | 


NB II-es ellenfelet kapott a kupában a Perutz FC főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a Magyar Kupa 7. fordulójának párosításait. Mint ismert, a Perutz FC a hatodik körben kapcsolódott be a küzdelmekbe, a pápaiak a szintén NB III-as Cegléd otthonában vívták ki a következő körben szereplést úgy, hogy a 87. percben 1-0-ra még a hazaiak vezettek, végül Szabó Zsolt és Hanzl Máté góljával sikerült fordítani.

A pénteki sorsoláson a legjobb 64 között a pápaiak az NB II-ben 8. helyen álló Vasast kapták ellenfélül. A játéknap október 30-a, a találkozókat villanyfényes körülmények között legkésőbb 18.00 órakor, arra alkalmatlan pályákon pedig legkésőbb 12.30-kor kell elkezdeni. A párharc egy mérkőzésen dől el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 17:57:05

Bajnoki címeket szereztek a pápai tollaslabdázók