Köszönet a testületi tagok munkájáért


2019-09-28 10:07:20  | cikk: HuHa  | 


Köszönet a testületi tagok munkájáért főképe
A ciklus utolsó képviselő-testületi ülése után dr. Áldozó Tamás polgármester ünnepélyes keretek között mondott köszönetet a képviselő-testület tagjainak, a bizottsági tagoknak, valamint a részönkormányzatok és nemzetiségi önkormányzatok képviselőinek az elmúlt öt évben végzett munkájukért. A városháza üléstermében tartott programon a városvezető egy-egy emléklapot nyújtott át a meghívást elfogadó képviselőknek.

A városvezető beszédében emlékeztetett arra, hogy 2014-ben kezdték meg a munkát, s ez volt az első, hogy az önkormányzati ciklus 5 éven át tartott.

-Nekünk, akik itt vagyunk, közünk van egymáshoz, különböző felelősséggel, más-más pozícióban azt a feladatot kapuk erre az öt évre, hogy a köz szolgálatában dolgozzunk, hogy ez a város jusson előbbre.

A polgármester kijelentette, az elmúlt öt évben a város előbbre jutott, más állapotban van, mint volt 2014-ben. Példaként említette, hogy 2014-ben még nem tudták, hogy a város egyik legnagyobb foglalkoztatója, egyik legnagyobb adófizetője két hónap múlva működik-e még. Akkor a város volt a tulajdonosa ennek a nagy cégnek, mely épp a végóráit élte, de ma már elmondható, hogy ez a kérdés megnyugtatóan rendeződni látszik. Arról is szólt, még a ciklus utolsó ülésén is születtek olyan döntések, melyek önmaguknál messze többet jelentenek, több lehetőséget hordoznak. Ezekről részletesen nem kívánt beszélni a polgármester, mint mondta, nem szeretné, ha bárki azt mondaná, csak a választási kampány miatt kerülnek nyilvánosságra.

-Megtettük azt, ami tőlünk telhető volt és ehhez kellett mindenki. A mindenki alatt nem csak a testület tagjait, a testület munkáját segítő bizottsági tagokat, a hivatal, az intézményeink és gazdasági társaságaink vezetőit értem, hanem mindazokat, akik a köz szolgálatában dolgoznak.

Kiemelte, jó helyzetben, jó állapotban van a város és optimistán nézhet a jövőbe, az elvégzett munkáért pedig mindenkinek köszönetet mondott.

-A munkát különböző pozíciókban kezdtük el, október 13. után pedig különböző pozíciókban folytatjuk, meglátjuk, hogy a jó Isten és a választók akarata kinek, milyen szerepet szán, de ez a város akkor is itt marad, itt fogunk élni, a feladatok akkor is itt maradnak, azoknak kell nekiállni, különböző kombinációkban, különböző lelkesedéssel, más-más felelősséggel, de mégiscsak egy cél érdekében: hogy az élet itt még jobb legyen, hogy a város tudjon tovább előre haladni - zárta gondolatait a polgármester, majd minden képviselőnek, bizottsági tagnak átadta az oklevelet.

A városvezetőnek járó oklevelet Unger Tamás alpolgármester adta át, aki úgy fogalmazott, leginkább ő látta, ismeri dr. Áldozó Tamás munkáját, gondolkodását, kreativitását és a sok fejtörést, melyek eredményeként előbbre jutott a város.

-Köszönjük ezt a mentalitást, ezt a hozzáállást, kitartást és energiát, amivel ezt az öt évet végigcsináltad - mondta, és azt kívánta, hogy ez a következő években is folytatódhasson.

A rendezvény végén az alpolgármester pohárköszöntője mellett koccintottak a jelenlévők az elmúlt ötéves munkára és annak sikereire.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:13:50

Pápán lesz a megyei nemzetiségi gála


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 21:52:40

Részönkormányzati ülések


ajánlott cikk főképe

2019-11-17 20:47:04

A papok és az Ördögpince


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 20:53:40

Itt a farsang áll a bál...