Elindult a Tapolca vize Pápa felé


2019-10-03 14:58:02  | cikk: HuHa  | 


Elindult a Tapolca vize Pápa felé főképe
Nem sokkal ezelőtt dr. Áldozó Tamás polgármester és a kivitelező cég vezérigazgatója, Vörös László megnyitotta a Tapolca patak és a Horgas-ér találkozásánál megépített osztómű zsilipjét és a Taploca vize megindulhatott a város felé.

Útja a régi, mostanra helyreállított Tapolca mederben vezet, ahonnan belejut a szintén rendbe tett övárokba, amely pedig belecsatlakozik a Bakonyérbe és így jut el a városba.
15 órakor még nem érte el az övárkot a víz

A vízbiztonságról a Tapolca és a Horgas-érnél egy osztómű gondosodik, a Papiros malomnál pedig egy tiltómű segítségével tudják szabályozni a vizet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-30 13:54:42

Szerelik a közlekedési lámpákat a Somlai úton


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 14:11:49

Kétszer is negatív lett a pápai kórházból Ajkára küldött koronavírus-gyanús beteg tesztje


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 12:36:53

Védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


ajánlott cikk főképe

2020-07-09 23:18:25

Pápai rege - Molnár Lajos visszatekintő kiállítása a könyvtárban