Perutz FC: Hazai pályán is meggyőző lesz a csapat?


2019-10-04 10:31:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: kisalfold.hu  | 


Perutz FC: Hazai pályán is meggyőző lesz a csapat? főképe
Három vereséggel a háta mögött a Perutz FC otthonában kezdené meg a felzárkózást a Komárom VSE. A két csapat az NB III-as labdarúgó bajnokság 9. fordulójában vasárnap 14:30-kor találkozik.

Idei negyedik idegenbeli sikerével továbbra is őrzi harmadik helyét a bajnoki tabellán a Perutz FC csapata, mely a hétről-hétre jobb formában teljesítő Lipót otthonából hozta el a három pontot. A pápaiak gólját Irmes a 78. percben szerezte.

- Egy jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőznünk - emlékezett Lengyel Ferenc. - A szél az első félidőben a hazaiakat támogatta, így veszélyesebbek voltak, de kapusunk és a védelem derekasan állta a sarat. Szünet után átvettük a mérkőzés irányítását és a csereként pályára lépő játékosunk a legjobbkor szerezte meg első gólját pápai mezben. Elégedett vagyok a srácokkal, nagyot küzdöttek, sokat tettek a győzelemért.

Mindössze négy pontot szerzett az idei pontvadászatban hazai pályán a Perutz, vendégként viszont nagyságrendekkel jobb a mérleg, 13 egységgel sikerült gyarapítani a pontok számát. Lengyel Ferenc elmondta, bízik abban, hogy játékosai saját stadionjukban is meg tudják mutatni, mire képesek.

- Kétségtelen, hogy egyelőre idegenben jobban megy, sajnos nincs még olyan erős csapatunk, hogy hazai közegben dominálni tudjon. Idegenben kicsit mást játszunk, egy zártabb védekezéssel a kontrákra operálunk, ami úgy tűnik, eredményesebb.

A legutóbbi bajnokság negyedik helyezettje tavaly sok borsot tört a pápaiak orra alá, Komáromban 4-1-re kaptak ki Szabó Zsolték, míg a visszavágón 1-1-es döntetlen született a Várkert úton, nem sikerült tehát még legyőzni Bozsik Péter tanítványait.

- A Lipót ellen sajnos sérülés miatt Nagy Tamást és Császár Attilát is le kellett cserélnem, így egyelőre nem tudom megmondani, kikre számíthatok hétvégén. Kenesei Krisztiánt nem kell senkinek sem bemutatni, sok csatát megélt, rutinos játékosról beszélünk, akiben még most is megvan a potenciál, hogy eldöntsön egy találkozót. Mindig nehéz a Komárom ellen játszani, tavaly is jócskán meggyűlt velük a bajunk, erre számítok idén is. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy egy nagyon nehéz 90 perc vár ránk egy szervezett, rutinos edzővel érkező ellenféllel szemben, de bízom a srácokban és remélem, hogy végre hazai pályán is meg tudjuk mutatni mire vagyunk képesek - bizakodott a pápai szakvezető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-08-21 11:52:11

Megyei derbit vív a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-09-16 16:38:29

Kettőből kettőt nyert a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-09-15 16:47:31

Koronavírus: Tesztelik a Perutz FC-t