Sakk: Győzelemmel indult a bajnokság


2019-10-07 19:05:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Sakk: Győzelemmel indult a bajnokság főképe
7,5-4,5 arányú győzelemmel kezdte a megyei első osztályú sakk-idényt a Szabadgyalog SE.

A pápaiak idei első tétmeccsükön a Péti MTE ellen ültek le az asztalokhoz. Hazai oldalon három meghatározó játékos sem tudott a csapat rendelkezésére állni, ennek ellenére a házigazdák célja a jó szezonkezdet, azaz a győzelem volt. A Szabadgyalog SE végül igazolta is a papírformát és Kiss Csaba, Gyutai Nándor, Domonkos Eszter, Kissné Simon Bernadett és Lima Antal egy-, valamint Besenyi Tibor, Buzás Gyula, Kiss Zoltán, Sashalmi Ádám és Janus Tamás fél-fél pontjával sikerült győzelemmel indítani a szezont.

A pontvadászat az Ezüst Huszár SE Veszprém otthonában folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 20:23:44

Teltházzal működik az úszótábor