Nehéz kezdés után magabiztos győzelem


2019-10-15 12:25:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nehéz kezdés után magabiztos győzelem főképe
Bár a félidőben még egygólos hátrányban volt, a lefújáskor 13 gólos győzelmet ünnepelhettek a Bakonyerdő Pápa ifjúsági játékosai.

Megilletődötten kezdte a Győrújbarát elleni mérkőzést a Pápa, sok volt a bizonytalanság elől, a vendégek gyors lerohanásaira pedig nem tudtak reagálni, négy perc után 1:5 állt az eredményjelzőn. A korai időkérés után védekezést váltott a Bakonyerdő, ami bejött, a félidő hajrájában egy 5-0-ás szériát produkálva sikerült ledolgozni hátrányukat. Az utolsó percekben még a vendégek erejéből futotta egy kisebb rohamra, melynek köszönhetően egygólos előnyben vonulhattak pihenőre.

A második félidőben kezdett látszani a fáradtság a vendégeken, amit sikerült kihasználni, a fiatalok egyre magabiztosabban értékesítették a helyzeteinket. A cserék is jól szálltak be a padról, a keretből kilenc játékos is szerzett gólt, ami mutatja, hogy egyre jobban összeérnek a fiatalok. A végére teljesen elfogytak a győrújbarátiak, az utolsó nyolc percet 6-0-ra hozták a pápai ifik, akik 40-27 arányban nyertek. Ezzel öt mérkőzés után három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a harmadik helyen állnak.

Bakonyerdő Pápa - Győrújbarát 40:27 (16:17)

Kapcsándi Zsolt: Nehezen kezdtünk, a bemelegítésen van még mit gyakorolni, de aztán egyre jobban játékba lendültünk és a második félidőben gyorsabban, tetszetősen kézilabdáztunk. Lesznek ennél még jobb meccseink és komolyabb ellenfeleink is, de sokra hivatott ez a társaság, biztos vagyok benne, hogy a befektetett munka megtérül.

Bakonyerdő Pápa: Süpek, Meiszterics 2, Dernóczi B. 3, Farkas 5, Marczali 2, Reczetár 13, Nagy 4, cserék: Csanádi 10, Csiszár 1, Dernóczi D, Tima, Mesterházy, Magyar, Kovács, Békefi.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-04 16:03:02

Tollaslabda: Területi diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-01-26 14:57:42

Hetet lőtt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-17 19:08:50

Győzelmével 5. helyen zárta az őszt a Perutz FC