Bozsik fesztivál a Perutz stadionban


2019-10-16 17:23:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bozsik fesztivál a Perutz stadionban főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club harmadik Bozsik Egyesületi Programját rendezte meg, melyen két korosztály mintegy 100 labdarúgó-palántája lépett pályára.

A Perutz stadion centerpályáján és a műfüves játéktéren rendezték be az utánpótlás-edzők a különböző állomásokat, ahol forgószínpad szerűen a gyerekek életkorúknak megfelelő foglalkozáson vehettek részt. A zord időjárás sem tudta a fiatalok kedvét szegni, lelkesen, nagy odafigyeléssel végezték a rájuk váró feladatokat. A program célja a játék megszerettetése, az egyesületi tömegbázis kialakítása és szélesítése, a tehetséges gyermekek sportszervezetekbe irányítása volt.

- Az U7-es és U9-es korosztály vett részt a fesztiválunkon, természetesen mindkét korcsoport életkorának megfelelő feladatokat, játékokat hajtott végre - mesélte Pődör Ákos, a PELC edzője. - Találkozhattak egyebek mellett labdás ügyességi játékokkal, 3-3 valamint 5-5 elleni mérkőzésjátékkal, négy kapura történő versennyel illetve volt olyan is, ahol vonalfocit játszottak a gyerekek. Pápa mellett többek között Takácsi, Pápateszér, Pápakovácsi, Nemesszalók, Szerecseny, Kéttornyúlak utánpótlás-korú játékosai látogattak el hozzánk, örömmel mondhatom, hogy mindannyian jól érezték magukat.

Lengyel Ferenc, a PELC szakmai igazgatója a rendezvény kapcsán azt mondta, a magyar futball reformtörekvései közül az egyik legjobb a Bozsik Program, hiszen a gyerekek arcán szemmel látható az öröm és a lelkesedés, a projektnek köszönhetően az évek során pedig jelentősen sikerült növelni a tömegbázist.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-08-14 15:48:01

Világklasszis sportolók is részt vesznek a futóvesenyen