Az Újraélesztés Nemzetközi Világnapja a pápai mentőállomáson


2019-10-16 20:12:04  | cikk: Babos Petra  | 


Az Újraélesztés Nemzetközi Világnapja a pápai mentőállomáson főképe
Az Országos Mentőszolgálat számára fontos a lakosság életmentő ismereteinek, tettrekészségének fejlesztése, amiért az elmúlt időszakban számos kampányt indítottak. Újraélesztés esetén a túlélési esélyeket a gyorsan megkezdett mellkasi nyomások szakszerűsége határozza meg. A tudás könnyen megszerezhető, a legrosszabb pedig, ha nem teszünk semmit.
Ma az Újraélesztés Nemzetközi Napja alkalmából összesen 136 mentőállomás nyitotta meg kapuit.
Major Roland, a pápai mentőállomás vezetője elmondta, október 16. az Újraélesztés Nemzetközi Világnapja. Ennek apropóján a Pápai Mentőállomáson is elsajátíthatták az érdeklődők az újraélesztés helyes technikáját, valamint megtekinthették a mentőautókat, felszereltségüket, betekintést nyerve ezzel a mentősök mindennapjaiba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-14 23:52:50

Elkészült az esztendő utolsó járdafelújítása


ajánlott cikk főképe

2020-01-28 17:46:35

„Lángot adok, add tovább”


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 21:06:34

Akik az értékeket gyűjtik, őrzik és közvetítik


ajánlott cikk főképe

2019-12-09 19:00:20

Jazz és klasszikus zene