Marton Sándor: Jogaimmal élve, minden szabályt betartva kerültem ebbe a mezőnybe


2019-10-18 15:55:48  | cikk: Babos Petra  | 


Marton Sándor: Jogaimmal élve, minden szabályt betartva kerültem ebbe a mezőnybe főképe
Marton Sándor független polgármesterjelölt is reagált az október 13-ai választásokra, valamint Grőber Attila keddi sajtótájékoztatóján elhangozottakra. Elmondta, megdöbbenten hallotta Grőber Attila választások utáni nyilatkozatát, ahol, mint egy vizsgán elbukott kisdiák, próbálja megmagyarázni, hogy milyen kívülálló ok vezetett a bukásához.
-Ebből a nyilatkozatból az is kiderül, hogy Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik. Szerinte, én, mint harmadikként induló polgármesterjelölt elrontottam a polgármesterségért folytatott választási küzdelmet. Szerintem egy demokratában fel sem merül ilyen. Egy választást elrontani több jelölt indulásával nem lehet. A politika alakítása egy demokratikus rendszerben nem egy szűk réteg kiváltsága és nem is szabad engednünk, hogy azzá váljon. Én nem holmi kívülállóként, hanem a jogaimmal élve, minden szabályt betartva kerültem ebbe a mezőnybe. Pont az a vélemény, hogy kívülállónak nincs semmi keresnivalója a politikában tartja távol a választópolgárok több mint felét a választásoktól.
Marton Sándor hangsúlyozta, az ilyen megnyilatkozások, mint amilyet Grőber Attila mondott, rendkívül károsak a demokráciára, valamint azt is mutatják, hogy milyen torz elképzelése van Grőber Attilának a szabad versenyről, a szabad választásokról.
-Kérek ezért mindenkit, gondolja át, hogy van-e helye ennek az 1989 előtti gondolkodásmódnak a mai közéletben, és hogy ilyen gondolkodásmóddal mennyire fogja Grőber Attila a választópolgárok érdekeit szem előtt tartani? Nekem van egy sanda gyanúm, semennyire - hangsúlyozta Marton Sándor.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-07 19:18:04

A reformátusok is segítséget ajánlanak az idősek ellátásához


ajánlott cikk főképe

2019-12-04 20:16:22

Sófallal bővült a Fáy Óvoda


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:36:33

Vasárnaponként élő istentiszteleti közvetítés a református templomból


ajánlott cikk főképe

2019-12-01 22:33:17

Meggyújtották az első gyertyát a város adventi koszorúján