Ön melyik fejlesztést választaná? Szavazzon!


2019-10-22 11:27:46  | cikk: HuHa  | 


Ön melyik fejlesztést választaná? Szavazzon! főképe
A választási kampány idején számos kérdés, fejlesztési ötlet és javaslat merült fel a pápaiak részéről a különböző fórumokon, internetes felületeken. A leggyakrabban említettekkel kapcsolatban utánajártunk, milyen várható költségből készülhetnének el. Ön melyiket választaná, melyik fejlesztés valósuljon meg először?

A / Kossuth utca rehabilitációja (kalkulált költségbecslés: 400 millió forint)

B / Bocsor utca rekonstrukciója járdaépítéssel, kerékpáros nyomvonal kialakításával (kalkulált költségbecslés: 800 millió forint)

C / Igal lakótelepi parkoló építése (kalkulált költségbecslés: 200 millió forint)

D / Erzsébetvárosi orvosi rendelő kialakítása a Kisfaludy utca 16. számú épületben (kalkulált költségbecslés: 200 millió forint)

E / Fenyveserdő Bölcsőde felújítása (kalkulált költségbecslés: 500 millió forint)

Mérlegeljen és válasszon egyet a felsorolt fejlesztési elképzelések közül!  Küldje be válaszát és nyerjen egy 10 alkalmas belépőt a Várkertfürdőbe! (Érvényesen szavazni csak egy válasz megadásával lehet. Válaszát 2019. október 31-ig várjuk a szavazas@papa-ma.hu e-mail címen.  Sorsolás 2019. november 5-én. A nyertest e-mailben értesítjük.)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-22 20:33:22

A "legundokabb történet" 1849-ből


ajánlott cikk főképe

2019-11-15 20:43:36

Négy épületen dolgoznak a kivitelezők az energetika projekt keretében


ajánlott cikk főképe

2019-10-19 20:32:39

Jótékonysági gálaest a pápai ferences - és a nagydémi Kisboldogasszony-templom javára


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:22:50

Történelmi játszóvár lesz a Hagyományok Hegyén


PÁPA időjárás