Bébiétel a Teuton lovagrend jóvoltából


2019-10-24 15:47:57  | cikk: Babos Petra  | 


Bébiétel a Teuton lovagrend jóvoltából főképe
Ismét nagy értékű bébiétel-adományt juttatott el városunkba Klaus Blos, a Teuton lovagrend nagymestere. A hatalmas kamion a Fiumei utcai sporttelepre érkezett.
Volstrommer Henrietta, a PVÖ ESZI Család-és Gyermekjóléti Központ Család-és Gyermekjóléti Szolgálatának szakmai vezetője elmondta, 2019-ben az átlagosnál többször érkezett bébiétel-adomány a városunkba.
-Kilencedik alkalommal juttatott el Pápára a németországi lovagrend bébiétel-adományt. Ezúttal 60 raklap étel érkezett, amelyet Pápa Város Egyesített Szociális Intézménye fogadott. A jó minőségű bébiételből nemcsak a pápaiak részesülnek, hanem a környékbeli idős-és gyermekotthonok és olyan szociális intézmények, amelyek a termékek felhasználását el tudják végezni - emelte ki a szakmai vezető, aki hozzátette, nagyon változatos ez a szállítmány, 12 féle árucikk volt a kamionon. Az étkek nagy része ivólé, gyümölcs sűrítmény és gyümölcs alapú desszert.
Volstrommer Henrietta hozzáfűzte, 2018 a családok éve volt, s biztosan ez is közrejátszik abban, hogy nemcsak a pápai önkormányzat, hanem az egész rendszer fókuszba helyezte a családokat.
A városi osztás időpontjáról a későbbiekben értesítik a lakosságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-26 08:17:45

Tűz és víz - Strandok éjszakája a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 19:26:04

Tapasztalatok a Tapolcáról


ajánlott cikk főképe

2020-09-21 20:31:59

148-an karanténban


ajánlott cikk főképe

2020-07-14 17:32:26

Megújul a színházépület