Megdőlt az Országfutás pápai rekordja


2019-10-24 16:35:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megdőlt az Országfutás pápai rekordja főképe
Pápa városa immár hatodik alkalommal csatlakozott az Országfutáshoz, melynek keretében a pápai futók Kis Károly emléke előtt is adóztak.

A korábbi évektől eltérően idén kegyeibe fogadta az időjárás a résztvevőket, akik kellemes időben, verőfényes napsütésben gyülekeztek a Várkertben. A megjelenteket Rádi Róbert, a Pápai Atlétikai Club elnöke köszöntötte, majd egy közös bemelegítést követően mindenki útnak indult. Senkivel szemben nem volt elvárás, mindenki annyi kilométert teljesített, amennyi számára jólesett.

- Az országfutás is egy jó alkalom arra, hogy megemlékezzünk Karcsi bácsiról, akinek sok tanítványa is eljött emlékezni, mozogni, sőt gyermekei és négy unokája is megtisztelt minket jelenlétével - mondta Györkös Virág, szervező. - Idén a Kis Károly Emlékfutáson 139 futó 1215 kilométert tett meg, gratulálok mindenkinek és köszönöm, hogy eljöttek emlékezni, együtt futni! Az Országfutás október 12-től és 23-ig folytatódott, arra előzetesen 95 fővel és 1525 kilométerrel regisztráltunk. Szinte hihetetlen, de a vállaltnak több, mint a kétszeresét teljesítettük, idén Pápán 173 fő összesen 3226 kilométerrel csatlakozott az országos megmozduláshoz, le a kalappal mindenki előtt.

Györkös Virág elmondta, a következő eseményt 2020 márciusában rendezik, melyhez szintén szeretnének csatlakozni. A jubileumi, X. Országfutáson 26.692 résztvevő összesen 409.525 km-t teljesített.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC