Halloween-parti a Tarczyban


2019-10-24 17:17:57  | cikk: Babos Petra  | 


Halloween-parti a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már több éve hagyomány, hogy vidám Halloween-napi partit szerveznek a kéttannyelvű tagozatra járóknak.
-Ez az éves munkatervünk legrémisztőbb programja, amikor a diákok boszorkányoknak, szellemeknek, csontvázaknak öltöznek, s együtt ünneplik a Halloween-t. Az intézményben már évek óta hagyomány, hogy az ősi kelta ünnepet, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak október 31-én éjszaka, a pápai tarczys tanulók is felelevenítenek - mondta Hardi Tünde tagozatvezető, aki hozzátette, minden évben igyekeznek valami újat vinni a rendezvénybe, ebben az évben minden angolos csoport dalt vagy mondókát adott elő. A Fáy lakótelepi Óvoda 32 óvodása is ellátogatott ma délelőtt a Tarczyba, s megtekintette az osztályok kis műsorát, s a Trick or Treat” jegyében édességet osztottak az ovisoknak a tarczysok.
Második alkalommal hirdették meg a tökfaragó versenyt, amelyre 43 darab vidám, ötletes tökfej érkezett.
Butiné Kemenczki Anitától, a tökfaragó verseny szervezőjétől megtudtuk, nagy örömükre idén nagyon sokan vettek részt a tökfaragáson, s mindenkit szerettek volna jutalmazni, hiszen nagy munka volt a szülők és a gyerekek részéről a faragás.
A közös program után a diákok a saját tantermeikben folytatták a mulatozást, ahol táncolhattak, mókázhattak és finomabbnál-finomabb sütiket fogyaszthattak el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-22 21:47:20

Megáldották a plébánia felújított tetőzetét a Tókertben


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 22:17:05

Krisztus keresztjének szálkája és az Esterházy-panoptikum - Ars Sacra Fesztivál a Nagytemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 23:22:22

Önálló klíma- és környezetvédelmi bizottság, biciklivásárlási támogatás, újrahasználati központ - meghirdette második programpontját Grőber Attila


ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:45:11

40 éves a Fenyveserdő Bölcsőde


PÁPA időjárás